Nur___ Kızlar merhaba, joie marka litetrax 4 mü yoksa joie chrome mi fikri olan var mı ikisi de sağlam ve güzel duruyor,
Sena1302 Nur___ merhaba ben 4 aldım 4 ü görevliler çok önerdi sağlamlık açısından ama chrome almayı düşünüyorum 4 ü satıp daha hiç kullanılmadı etiketi bile duruyor düşünürseniz yardımcı olurum
Yasosss Nur___ chrome pek hafif değil çift yönlü özelliği var kapanınca aşır ve hantal geldi bana tek çift yönlü arabasıymış joie nin
Reparista Nur___ biz litetrax 4 aldık baya araştırdık en çok onu önerdiler canım 3tekerli olanın kumaşı daha farklı naylonsu geldi bize ki kumaş açısından da kalite farkı varmış
Nur___ MerveAvc manevra kabiliyeti çok iyi duruyor denemedim dün ebebebk te ama ve de sağlam, siz kullandınız mı
MerveAvc Nur___ ben 3 aldim o da cok iyi fazla farki yok 1 tekerlek birde sepeti galiba chrome hk bilgim yok belki daha hafiftir isminden dolayi?? diyorum bilmiyorum o yuzden litetrax sürüşü çok kolay kapanması vs kullanışlı
Nur___ MerveAvc teşekkürler 🌼 bu joie nin önü tek tekerlek yani 3 tekerlekli olanları da var avantaj mı
Rhk0158 Nur___ 3 teker olması iyideğil 4 teker al ben incelerken bana 4 tekeri önermişlerdi.. denge olayıda var sonuçta.
MerveAvc Nur___ maddi yönden avantaj tabi 300 tl fark vardı😊 kullanımda bir değişiklik görmedim tek teker olması manevrayı kolaylaştırıyor
Reparista Nur___ canım merhaba bizde litetrax 4aldık 3tekerli olanın kumaşı diğeriyle farklı daha naylonsu geldi bize terletebilir diye düşündük ki görevlilere sorduğumuzda da kumaşın kalite farkı olduğunu söylediler
Nur___ MerveAvc şu ara 3 tekerlek olanı joie nin cross modeli, daha uygun 4 tekerden ama garip geliyorum yine de en hoşuma giden joie nin litetrax 4ü oldu 🌼
Tugba12345 Ben litretrax 4 alicam cnm sanrm.baya arastrdm tek elle acma kapama hafiflik olmasi super epeyde dayanikli duruyo
Sena1302 Nur___ yoo Bi kusurunu görmedim aksine herkes onu öneriyor. travel sistemi daha çok beğeniyorum sırf beğendiğimden dolayı
Nur___ Reparista dogrudur olabilir, ben litetraxın 4 tekerlek olanına bakmıştım o baya güzel gelmişti, tabiki karar sizin, 🌼