Yenianneeee61 Kızlar 2 aylık hamileyim diş agrım aşırı var hangi ilacı kullanabilirim ve doğal çözüm ne yapabilirim önerisi olan yazsın lütfen
[silindi] Yenianneeee61 4 hafta idare et sık sık kullanma parolu sonra yaptırırsın bebisin suan küçük fazla kullanma derim benim de agrim vardı karanfille azaltiyordum dişine karanfil koy biraz beklet uyusturuyor
Susam05 Yenianneeee61 Bende karanfili dişimde bekletiyordum ama artık bana fayda etmiyordu ☹️ Birde sirke ile gargara yapıyordum o zonklamasını alıyordu. Çok geçmiş olsun💫
Esrac Yenianneeee61 ağrıyan dişin tarafında yanağına buz koy bir müddet tut uyuşturuyor .Allah şifalar versin
_Mutlu_Anne_ Günaydın 2 aylıkken bende aynı şeyi yaşadım elma sirkesi ve karanfille 7. Aya kadar idare ettim
Tugramoms Yenianneeee61 agumantin kullandım ben 32 haftadym apse vardı antibiyotik şarttı bana sadece ağrı ise parol kullanabilirsin agumantin diye doktoruna sormadan kullanma eğer apse vs varsa canım
Julej Yenianneeee61 bi diş doktoruna gitsen daha iyi doğal yöntemlerle Ağrı belirli süre idare eder ya da hiç etmez bende karanfil koydum minoset içtim 2 ay zar zor idare etti 5. Ay kanal yaptırdım mecbur