Esrabklmz Tazeanne54 rüyada erkek görenin kızı olurmuş canım bana kız dedi bebeğim için bende hep erkek doğurduğumu görüyorum 😂
Yasemincifci Tazeanne54 16. Haftada kıza benziyo ama kesin birşey söyleyemm dedi 20+6 da bixim oğlan kendini tescilledi😂
ZehraAlbayrak Anneyimmmmm cin takvimine bakim diyorum ama ben temmuzda dogdum bebege martta hamile kaldim bu yila goremi yasimi hesapliycam yoksa temmuza kadar bi onceki yasima goremi bakicam kafam karisti😀
Anneyimmmmm ZehraAlbayrak sen son adet tarihini ve doğum tarihini gün ay yıl olarak yaz bakıyım canım 😀
Nalanktl Tazeanne54 kız kolay değişmiyor canım. Erkeği kordon sebebiyle karıştırabiliyorlar ama kızda pek değişmiyor. Bana 12. Haftada %95 kız ama sen yine de pek dillendirme demişti doktorum ne olur ne olmaz dedi
Srfn11 Tazeanne54 bugun herkes ayni soruyu sormus bende size sorayim kovandan tiksinmen oldumu asiri gicik oluomusun ona mesela bazen yataktan atasin geliomu😂😂
Tazeanne54 Srfn11 yok ben tam tersi daha çok bağlandım. Aşkım daha çok arttı. 😁 Ama düşük tehlikem olduğu için cinsel birliktelik olmuyor 🤣
Izzet Tazeanne54 12+0 da kiza benziyo dedi simdi 14+0 da daha gitmedik bn de cok merak ediyorum degisir mi diye😂
Srfn11 Tazeanne54 Cinsellikle ilgisi yok bunun kuzum baska bi duygu byle kocani yere goge sigdiramiosun falansa opup kokluosan bsyide batmiosa genelde kiz oluor 🥰😂
ikiprensesannesiii Anneyimmmmm bana da bakar mısınızz son adet tarihim 25 ocak ama doktor 31 ocak işaretledi doğum tarihim 12.01.1993