defnefunda slm kızlar 34 haftalık hamileyim bebek alışverişini tamamen bitirenler benim daha bi kac eksigim kaldı hangi marka ıslak mendik aldınız hangi marka bez aldınız vsyi aklma şmdilik bnlar gldi hazırlıgını yapan arkadaşlardan öneri alabilirmiyim ??
bmomsy defnefunda Ben sleepy merhaba seti aldım içinde hem yenidoğan hem 1 numara bez oluyor alt açması ıslak mendili komple setli yeğenim ve yeni doğum yapmış olan arkadaşımda aynı markayı kullanıyor çok memnun.. Her bez her çocuğa gelmiyor ama sleepy bence bu konuda en iyisi
ae1606ae defnefunda mendil olarak babyjem yenidoğan pamuk aldım. Canım özellikle ilk 6 ay ıslak mendil degdirulmemesinden yana doktorlar vücudundaki varniks i yoketmemek için ,npamuj ile yanında ilik su ile silme gibi planım var Allah'ın izniyle yarabbim sağlıkla kucağımiza almak nasip etsin 🙏
ae1606ae defnefunda mustela canım parab En içermiyor göz takmayan tek şampuan olarak değerlendiriliyor bende çok araştırdım set olarak şampuan pişik kremi losyon ve yağını aldım
Esmira101 Prima premium care bez aldım. 8 9 aydan snra migros minies e geçerim sanırım :) unibaby yenidoğan ıslak mendil. Nurse harvey's inde şampuan yağ losyon setini aldım. Mühendisinoğlu sayfasına bakarak aldm. Sadece bezi iç güdüsel olarak aldım😁 etrafımda herkes çok memnun çünkü primadan.
bmomsy Esmira101 Esmira101 migros mınıes i arkadaşım ve yengem denedi ikiside paketi yarı da bıraktı hiç emmiyor olduğu gibi kalıyor ve sızma yapıyor bu yüzden
Esmira101 bmomsy yaa bende bikaç kişi önerdi diye ona geçerim diyordum. Bir de bu mühendisinoğlu sayfasında tavsiye etmişlerdi 🤔🤔
onuragtas defnefunda bezi molfiks almıştık ama iki bebekli arkadasım da sleppy i önerdi biraz pişman olduk ama ilk sefer artık kullanır atarız
Zeyzey20 Valla bende prima alıcam bide yeni doğan uni baby islak mendil aldim tabi ben alt temialeme pamukları aldim ilk tercihim o bakım ürünleri de uni baby 😊😊
Rhk0158 Bez prima.. babyme nin kız bebeklere özel Islak pamuk mendilini aldım. Şampuan olarakta uni baby.