Fatovebebegi Kucuktosuncugum ben almadım akrabam verdi çok kullanışlı benim mememi almadı kızım bende sağıp verıyorum Bıde sütüm gelmedi makıne ıle çok şükür arttı ama sağıp da verıyorum olsun kendı sütüm ya buna da şükür
Adves Kucuktosuncugum Dogumdan sonra al derim ayrica acil bi durum olursada hastanelerde kiraliyabiliyorsun
Naz60 Kucuktosuncugum Erken doğum yapanların alması gerekli çünkü bebek küvezde kalınca meme almakta zorlanıyo ve hemen bırakıyor mecbur sağıyorsun ama herşey normalde gerek yok boşuna 250 300 lira
GozdeCemre Kucuktosuncugum ben de aylığına kiraladım yeni Doğum yaptım canım almayıp lazım olursa kiralayanilirsin hastane yönlendiriyoe
Elifffatih Kucuktosuncugum alınmalı. Baby plusun elle çekmeki olanını al diğerlerine boşuna para verme biberonda medela nın al ters çevirsen sıksan gelmiyoe illa bebek anne memesi gibi emecek
Alinam Kucuktosuncugum şu an için gerek yok bence almadım ben çünkü hastanede zaten makine var zaten inşallah süt gelir emzirirken ilk başlarda gerek kalmaz sonrası için çalışacaksan zaten mecbur alacaksın ona yapılacak bişey yok