Irmshn Nasıl geçiyor hamileliğiniz bayanlar?akıntınız çok oluyor mu? Varis sorunu yaşayan var mı? Yazın paylaşalım beraber..
ElmasSs Irmshn 35+6 çok şükür sıkıntısız gidiyor herşey akıntı fazla ama başından beri öyle sadece aşırı terleme var ve hasta oldum galiba sürekli öksürüyorum inş 2 hafta daha gelmek için acele etmezler:)
yaseminan Irmshn benimde başından beri akıntım vardı bu hafta hafif sancılar başladı vajinaya doğru baskılar arttı oturduğum yerden kalkmak uzanırken dönmekte zorlanıyorum artık
Haskubkugu_24 Irmshn 35+4 olduk bizde 28 Haziran kavuşuyoruz inşallah çok şiddetli mide yanmam, bel ağrım var hiç uyuyamıyorum bi hayli zor geçiyor 🙄
Gulnar44 Irmshn cok zor geciyor sabaha kadar uyuyamiyorum ayaklarimda sanki ates var sık sık tualete cikiyorum bide mide yanmasi anlatilmaz yani
Irmshn ElmasSs akıntı beni mahvetti enfeksiyonum yok ama akıntım yüzünden yanmam çok oluyor çok mutsuzum.. geçmiş olsun
Irmshn yaseminan çok akıntım oluyor ya enfeksiyonum yok ama akıntı yüzünden yanmam kaşıntım oluyor bezdim
Catizmir Haskubkugu_24 günümüz aynı ama siz sezeryanmı olacaksınız acaba? Bana doktorum 7 temmuz demişti
Bsekvnz Bel ağrısından zor yürüyorum, sıcakta nefes almak cok zor geceleri de bacak ağrısı cok yoruyor🙁 bian önce gün almak istiyorum
Denizanne Irmshn 34+6 bugün uyandığımda ellerim resmen top gibi olmuştu ya 😩 o kadar şişmiş ki ellerim komple uyuşuktu ve uzun süre geçmedi sizde de öyle oluyor mu ?? Ben çok şişiyorum ama ilk defa bu sabah böyle bişey oldu
Irmshn Denizanne ben bu haftama kadar hiç şişmemiştim ama havaların da ısınmasıyla artık bende çok şişiyorum çok zorlanıyorum gerçekten
yigitalptb Denizanne geçmiş olsun, el şişmesini doktorunuza bildirin. Ayak değil de el şişmesi başka şeylerin de göstergesi olabilir, ellerin şişerse haber ver demişti benim doktorum
Catizmir Irmshn 35+4 üm ben çatı ağrısından yürüyemiyorum iki gün öncesine kadar cok iyiydim bir anda ayaklarım şişti ve yürürken kasıklarım acımaya başladı. İhmal edilmemesi gerekiyormuş. Magnezyum almaya başladım. Çatı muayenesi oldum açıklık yok.
Lionyez 35+4 um . Baştan beri akıntım vardır devam ediyor. Sıvı akıntım sebebiyle gelen hafta doguma alacakti doktorum ama enfeksiyon vs çıkmadığı için ciğer geliştirici iğne yaptırdık antibiyotik kullandım. Bu haftaya kadar geldik sonra sıvı akıntım olmadı . Ama yakın zamanda sezeryan yaparlar diye düşünüyorum
Teonam 35+4 olduk bizde , iki gündür ayak tabanlarım acıyor , Karnım daha da gergin ve şiş oldu. Sıcaklar etkilemeye başladı. Bu zamana kadar bir şeyim yoktu hiç. Allah’tan uykumda daha sıkıntı yaşamadım inşallah da yaşamam 🤲
Mikayilsmom Sizde de akinti sabahlari daha cok oluyomu? Birde kizlar rahim boynunu olcturdunuzmu 35 4teyim ben 28mm dediler normalmi?
DuyguSenturk Irmshn 35+3 geçen hafta kontrolde doktorum akıntım oldugunu söyledi ve ilaç yazdı.Onun dışında sıcakları ve gece uykularını saymazsak iyiyiz çok şükür benimde sezeryan olacak ancak henüz tarihimiz belli değil