Gagacim Herkese merhaba tatlımlar ilki sezeryan oldu ve korse kullanmadım bu sefer kullanmak istiyorum belki şu hala var olan göbeğimi toparlar bayağı araştırdım ama karar veremiyorum kullanan yada bilgisi olan var mı
26082014 Gagacim 26 gün önce oldum sipinal sezaryan 1 gece kaldm çıktım hastaneden 2 gün sonra kontrole gittim bana bel korsesi takabilceğimi Söledi taktım göbeğim çok az kaldı
srfnr Gagacim bende korse icin post acicaktim 😁 kullanan varmi bende istgramdan latex korse aldim askili olanlardan gelir gelmez esime taktim baya toplu gorunuyodu benimde isime yarar insallah😁😁
Nursemomm Gagacim ben bir hafta sonra yamuna korse takmaya başladım 20 gün falan taktım artık sıcaklardan bunalttığı için çıkardım ama çok işe yaradı hiç göbeğim kalmadı
Gagacim 26082014 canımsın madem sonuç almışsın bende aynısını alayım nerden aldın fotoğraf gönderebilir misin veya benzerini internetten bulup atabilir misin yanlış bişey kullanmaktan çok korkuyorum
Gagacim srfnr İnşaAllah ne zaman Doğumun? Kullandıktan sonra mesaj at buraya tatlım işe yarayıp yaramadığını