Veranur Gebelikte gönül rahatlıgıyla kullanabilcegimiz ürünler hangileri kızlar ve bb krem önerisi olanlar belirteblrlermi❤️
sevval55 Veranur gebelikte bi ayrıcalıgı varmı bilmiyorum ama favorim note bb krem fondotenden daha kapatıcı ve çok doğal duruyor
feyzaa34 FindiksMom 2 sene önce süslü sözlük tavsiyesiyle bbsini almıştım benim yüzümü mahvetmişti 😪 yüzüm pure beatyi sevmedi
Veranur Victoriaaa canım ben gebelikten önce missha kullanıordum perfect cover olanını fakat içeriğini bilmedgmden bıraktım canım sen hangiisni kullanıosun ve içeriğini biliomusn☺️
Veranur sevval55 canım bana cildiye doktoru hiç bişey kullanma hepsi kandan bebege gecior dedi sonrasnda hepsini bıraktım o yüzden actım postu tesekkr ederim önerin için kac haftalıksın acaba☺️
Veranur Ema içeriği nasıl biliomusnz birde hangisini kullanıosun daha önce perfect cover kullanmıstım içerikten emin olmadgm için bıraktım
Veranur sevval55 bende kullanıordjm canım sivilcelenme olunca cildiyeye gittim hiçbişey kullanma kandan bebege gecior diyince bıraktım acıkcası
Merveyarali Farmasinin kapatıcılığı yüksek değil ama onu belirteyim hafifliği güzel sadece deborah bb krem duruşu hrika ama açık tenlilere tonları çok koyu kalıyor ben de henüz bulamadımm aradığım bb kremi
FindiksMom feyzaa34 aa şaşırdım etrafımda çok var kullanan hiç şikayet edeni duymamıştım 😄 herkes bir değil tabii denemeden bilinmez