Eslem Kızlar beşiği ikeadan almayı düşünen varmı? Yada alan ?Ben almak istiyorum fakat sallanmamasi dezavantaj gibi geliyor.. Siz ne dersiniz?
TugbaKE Eslem ikea tip beşiğin sallanma aparatlı olarak satan firma var yekta bebe diye instagramda takip ediyorum. bn de o tarz beşik seviyorum henüz almadım.firmaya bi bakın derim
TubaAydin Ben çilekten aldım ikea baktım anne yanı hoşuma gitmedi çilekten 8 aya kadar aldım sallaması anne Rahmi konforunda yapılmış istersen kapatabilirsin ve kurşun boya kullanılmayan fiyatta 650 tl
Snmscl TubaAydin canım malzemesi ne ben genelde çilekten alınan ürüne verilen paraya acıyorum ürünleri suntalem hep
TubaAydin Snmscl benim beşiğim 8 aya kadar demonte ürün bişey olucağını sanmıyorum 8 ay beni idare etsin sonra ihtiyaç sahibi birine veririm onu idare etsin yeter oda yapıcam yaza kadar ozaman yeni nesil Bebek yatağı odaya göre yaptırıcam
TubaKorkmaz Ben arkadaşlarımın tavsiyesiyle ıkeadan aldım dolabını beşiğini süs eşyalarını küvetini ...
MerveymenAltkula Kızlar ben yatak odasına sadece su portatif beşikler var ya onu almayi dusunuyorm odasını düşünce odaya beşik yerine montessori yatakları var onlardan almayi dusunuyorm 🤔
ZeynepKarataTeytey İkeadan asla mobilya almayın kim alsa elinde kalıyor kaliteli değilmiş bilginiz olsun