Sidelya Tugceresul kızımın adı Elvin Nil oğlumun Yekta olacak inşallah 🥰 sen hangi ismi düşünüyosun 😊
Tugceresul Mucizeemm 🤣🤣🤣 son demlerdesnzz ne guzell olsun annesi o ağırdan alsada doktorlar birakmz bebisi 🙏 rabbim kolay doğum nasip etsin
Nermin Tugceresul bebek acele etmese idare edicemde korkutuyo bizi inşallah hala aynı yerde değildir risk ortadan kalkmış olsa bari
defne55 Tugceresul aynen ya herkes daha erken diyo ama şişiyo ne yapabilirim ki elimiz de olan bisey değil 😑
Pinkbabe Tugceresul Ya kiloyu sorun etmem aslında çok çabuk verebiliyorum ama gereginden fazla kilo alırsam catlarim diye korkuyorum 😂 kilonun çözümü var da çatlağın yok malum 🤦♀️ Bebeklerimiz sağlıkla gelsinler de gerisini hallederiz 💕
Tugceresul Pinkbabe o doğumdan sonra belli oluyor valla Gorumcem de de yoktu mesela doğumdan sonra göbek toplanmaya başladıkça meydana cıktı
Sh123 Tugceresul 36+4 olduuk 😍 sanırım artık doğmasını istiyorum. Canımı yakıyor bikini bölgemde çok değişik agrılar hissediyorum 😂🤷🏻♀️ Bir yandan da hamilelik çok güzel 🤷🏻♀️
Tugceresul Hzlhakko bebek aşağıda ve doğumu tetikleyici ağrılar saptanıyor bende nts bile çıkıyor şuan iyiyim ama inşallah erkenngelmz doktor ne zmaan ne olcgi belli olmz diyor