deletedmom9494 Tugceresul 24+6yız karnımın altından ara ara ağrı oluyor sadece onun dışında bir sorunum yok Allah’a şükür
Premsesimvaar Tugceresul 29 +2 yiz canım ayaklarım şişti 28. Haftada pek yürüyemiyorum iyice ağırlaştım ama yavaş yavaş sona geliyoruz hayırlısıyla... Mutluyum oyuzden ☺️
Tugceresul Canoglumbenm inşallah canım rabbim hepimize nasip etsin sağlıklı evlat güzel bir doğumu inşallah
Tugceresul Zeynepzeze bebek büyüdükçe baskı yapıyor evet inşallah sağlıcakla kucagimiza alrz evlatlarımızı
Tugceresul Merve-yoruk97 inşallah olmadan zamanında dogurursn ben 25 hftalikken Ogrendm karnım uyuşuyor bir sert bir yumsak oluyor belime de agrisi vuruyor hastaneye gittim yatırdılar iste tedbir amaclı erken doğum sinyalleri dediler ama iyiyim şuan çok şükür
Tugceresul Deletedmom143 stres yedi ztn bizi valla stres çok önemli bir faktör bebek için umarm geri kalan zamanların sakin geçer cnm
Deletedmom143 Tugceresul Insallah😭stresler gunu gunden arrtir..aglamalar hele(hergun aglarim(bebeyimi uzduyum icin cok pisman olurum😥😥😥ozur diliyorum ondan(Allah stres yasadanlarin kalbine insaf vicdan salsin sadece......
Burcuaec Tugceresul 24+2 ikiz olduğu için sıcaklarla birlikte biraz zorlamaya başladı 37 haftayı görebilmek için dua ediyorum 🙏
Tugceresul Tugba12345 umarm çok zorlanck kadar olmz cnm ama bel agrisi ile birlikte karnıma ağrı giriyorsa sürekli onu takip etmeni tavsiye ederim
Tugceresul Lavinyaa61 ah Bilmm mi 🤭🤭 kız ben daha sıcağa uyuyamiyorm ya sürekli uyaniyorm valla allah yardımcımız olsun
Tugceresul Tugba12345 onlar normal ama dedgim gibi ufak Bisi sezersen üzerine düş bak benim erken doğum riskimi 2. Doktor anladı mesela üzerine dustgm için tatmin olmdgm cevabı veren doktor olunca başka doktora gidiyorm korkuyorm