Merveyarali Kizlar ayaklari şişen var mi ben 2 gün önce 3 km yürüyüş yaptim ondan beri üstüne basamiyorum özellikle bileğim burkulmuş gibi hem şişti hem sızlıyor ne iyi gelir bu şişliklere soğuk press de işe yaramiyor😓
nergisog Merveyarali ben normalde 39 giyiyorum. Evdeki 40 no terlik bile olmuyor. 41 olmuştur herhalde. Doktorum kaya tuzunu suya at ayaklarını beklet demişti. Şimdi yazarken de ayaklarım tuzlu suda 😬
Fatovebebegi Merveyarali benim de son haftam siskisti hemde davul gıbı sol ayagım daha. Çok sismisti tuzu azaltın ben hıc yemiyordum ayaklarınızı yukarıya hep koyun yere doğru koymayin oturur pozisyonda sıcak suda fayda edıyor
MerveAvc nergisog benimde 2 numara büyüdü ayağım ya doğumdan sonra eski numarama dönerim inşallah bazılarının kalıyormuş
nergisog Merveyarali ağrıyor ben de basamıyorum. Uzansam ağrıyor,yürüsem ağrıyor. Neyseki son zamanlarım artık. İnşallah doğumdan hemen sonra iner.
Fatovebebegi Merveyarali Ewet tuzlu yemekten de olur ama endişe etmeyin gününüz dolmak üzere son iki gun kendı gelmezse bıle bende 40+5 de Doğum yaptım ☺️
Merveyarali Fatovebebegi aynen canim az kaldi insallah kolay doguruurum bu arada senin hikayeni okudum da baya zor olmuş bebegini hayirla sağlikla büyüt insallah😊
Fatovebebegi Merveyarali benim Doğum çok zordu ya bi daha sancılarım artmasını beklicem o hastanenin önünden bile gecmicem bi daha sunı sancı asla almak istemiyorum suan iyiyim çok şükür kızım da10 günlük oldu ama çok zordu rabbim size kolay doğumlar versın ınsallah