EkinSln Merhaba 9+3 haftalık gebeyim 5 gün önce yoğun kanama yaşadım bir gün hastanede yattım ve doktor her gün 1 ampul kullanmam için toplamda 10 ampul progestan iğnelerinden verdi bu iğnelerin bebeği bir zararı var mı benim gibi kullananlar oldu mu tecrübelerinizi benimle paylaşırmısınız
Cigdemmmm EkinSln canim bende kullaniyorum haftada bir igne hergun 2tane de hapini merak etme zarari yok faydasi dha cok dusuk onlemek amacli bende suan 10+1im hala devam ediyorum kanamam olmadi cok sukur ama onlem amacli kullaniyorum
Cerenylmzz EkinSln canım 10+5 im iğne değil ama hap kullanıyorum bende çok araştırdım bi zararı yok aksine bebeğimiz için en iyisi onu kullanmak düşügü önlemek amaçlı zaten doktor yanlış olan bişeyi yazmaz zaten için rahat düzenli kullan bebeğine şag saglim kavuşursun inşallah 🙏🏻
Mislimelek EkinSln valla canım ben bu iğnelerden 65 tane vurundum halende vurunuyorum. Hatta bunun 50 tanesi günde iki ampül şeklindeydi sonra TEK’e düştü hiçbir tehlikesi yok faydası baya çok ama artık kalçalarımda kitlelerden yer kalmadı zor bir süreç yani
EkinSln Cigdemmmm inşallah ya Rabbim kimsenin emeğini boşa çıkarmasın sağsağlim elimize almamızı nasip etsin
derinmilatuncay Progestan, progesteron hormonu içeren iğneler, bebeğin rahimde tutunmasını ve hamileliğin düşükle sonlnmasını önlemek için kullNılır
Beyazlale EkinSln Ben ignesini de hapinida uzun zamandir kullaniyorum tabiki bir zarari yok endisenizi anliyorum ama bebegin tutunmasi ve kanamanizin gecmesi icin kullanmaniz gerekiyor. İnsallah en kisa zamanda etki gösterir
Cansummm Kızlar selam ben hergün 50 mg 2 ampül progestan iğne oluyorum kalçalarım semsert oldu. Acıyorlar da iğne yağlı olduğu için sanırım eskiden 3 günde 1 proluton kullanıyordum o da yağlıydı ama bunu hergün kullanınca mafetti sizlerde de aynısı oldu mu nasıl geçirdiniz kalçalarınızdaki bezeleri