Serenayss Merhaba arkadaşlar 33.haftaya girdik ama bulunduğum şehirde malesef doğum yapmak istemiyorum ailem istanbulda son 7 hafta allah nasip ederse istanbula gidim diyorum ailem orada.dogum yapmış anneler ücretler nasıl bilgi verirmisiniz
Milamoms Serenayss benim bildiğim takipli hasta Doğum fiyatıyla direk hastaneye Doğuma gitmek farklı fiyat
Demirleblebi Serenayss bende Şişli Türkiye hastanesine gidiyorum. Normal doğum fiyatını bilmiyorum ama spinal + epidural sezaryen yaklaşık 6000 muayene ücreti 160 TL. Alternatife olarak Beşiktaş’taki ota jinemed Hastanesine baktım. Orada da doğum 4500 muayene ücretini hatırlamıyorum.
Serenayss Haribo42 yani en azından şu ilçede şu hastane şu kdr fiyat doktorum iyi diyecek deneyimlere ihtiyacım var 🤗
Bsyldrmdlk Ben bağcılar güneşlideki medicine Hospitale gidiyorum. Doktorum çok iyi sakin biri. Muayene ücreti 100 tl. Normal doğum 1500 sezaryen 2000 TL. Epidural ise 650.
sevval55 Bsyldrmdlk ne kadar uygun... ben epidural normal doguma 5.000 anlastım... muayene 265 tl medicana
betulpatc Bende kucukkoy basari hastahanesine gidiyorum normal doğum 1300 anlaştım cnm sezeryan da 2300 daha fazla söylediler fakat indirim yaptirdik
Hayal_Demir Ates007 bence Eskisehir'de Acibadem ucuzmus. Istanbulda Acibadem ve onun gibi hastanelerde 10 bin küsür dogum fiyatlari
ddmnrdgn Serenayss Acıbadem Altunizade hastanesine gidiyorum ben. Çok memnunum ama özel sigortanız yoksa gerçekten çok pahalı. Acıbadem sigortam var, doğum için onaya sunulacak rakam 15binlerde.
Ates007 Serenayss Eskişehir de maalesef başka doğru dürüst hastane yok 😔 Acıbadem sigortam da yok ama yine de orda doğum yapıcam. Kontrol de 200 tl
ssevil26 Ates007 Ben de kontrole acıbademe gidiyorum ama doğum fiyatlarını hiç sormadım ne kadar biliyor musunuz
Fatovebebegi Serenayss Gaziosmanpaşa da duygu hastanesi var çok ilgililer normal 1200 sezeryan 1700 tl özel odalı hastane de temiz ben orda yapmadım ama keske orda yapsaydım 😞
ddmnrdgn Sedef-345 Serkan Erkanlı ama kendisi normalde gebelik takibi yapmıyor. Daha ziyade jinekolojik onkoloji üzerine çalışıyor. Siz kime gidiyorsunuz?