Busraa32 Kızlar regenesis max Omega 3 kullanıyorum eczane 70 tl fiyat istiyor internette baktım 35 40 tl arası siz ne kadara alıyorsunuz internetten alıp sorun yaşamayan var mı hangi siteler güvenli
Elif1233 Busraa32 ablamda 45 tl gbi bi fiyata almişti baska eczanelere bakın o kadar yuksek deil bildigim kadaryla
Sibel92 Busraa32 bende eczaneden alıyordum öyle bir ilaçki her ay yükseliyor fiyatı gebelik sonuna kadar kullanıyormusun kaç haftalıksın ben son zamanlarda aksatmaya başladım ilacı iki aydır hala bir kutudayım
Busraa32 Sibel92 19+5 olduk bende tam kullanamıyorum açıkcası 12. Aydan sonra vermişti doktorum hala kullanıyorum sonuna kadar kullanılacak sanırım
Gizem_6 Ben de Doğuma kadar kullanacağım. Doktorum öyle dedi. Bir de şunu yapıyoruz ; sağlık ocağının ücretsiz verdiği decavit ilacını da kullanıyorum. Bir gün regenesis bir gün decavit içiyorum. Doktorum böyle kullanabilirsin dedi.
Busraa32 Gizem_6 bende şecaati kullanıyorum öyle kullanıyım bende kan değerlerim normal çıkıyor aylık kontrolüm yapılıyor
Haribo42 Busraa32 internetten yorumlari okuyup alabilirsin bi sorun olucani sanmam internetten cok alisveris yapan biri olarak:)) ama inan kilot bile alicak oldam yorum okuyorum😂
Busraa32 Haribo42 ya güvenemiyorum da eşim de 70 lira için tehlikeye atamam sizi güvenemem diyor o yüzden hatta ben mağazadan alacaklarımı bile internete yazıp şikayetlerini okuyorum 😂😂
Nazli18 Busraa32 bende eczaneden alıyorum 67 liraya evet biraz pahalı ne yazık ki ama 4. Kutuya gececegim yakında İnternete guvenemem
Madcat Busraa32 Internetten bilindik sitelerden aliyorum zaten web uzerinden satan yine eczanaler ve ecza depolari. Sadece surumden kazandiklari icin daha uygun fiyatli. Son kullanma tarihinde ve orijinal olmasinda bir sorun yasamadim. Faturali geliyor kapiya kadar. Neden 2 kat fiyat vereyim ki? Devir ekonomi devri.
Busraa32 Madcat bende senin gibi düşündüm hatta 2 katı fiyatı var eczane siteleri de satıyor hepsi burada tarzı siteler de bende eczane sitesinden getirtirim diyordum ama kafam karıştı inan ki
Sad3c3m Busraa32 3 ay evvel 50ye alıyordum ben ama sonrasında bir sürü zam geldi 60 üstü olmustur rahat
Tubabulat2018 Busraa32 evet canim 70 tl olmus ben 55 ikan iki kutu almistim ama nete pek guvenmiyorum sahtesi olabiliyor en iyisi eczane.