gigi lknurKcn ben adet tarihinden 6 gün önce olan bir test var ondan yapmıştım predictör galiba adı onda çıktı sonra dört gün kala yaptım iyice koyu çıktı hem onları hatıra olarak saklayabiliyorsun ama diğer testler zamanla çirkin görünüyor
Fatosumum lknurKcn erken gebelik testini yaptım bende tam regl olacağım gün yaptım baya koyu çizgi çıkmıştı saniyeler içinde. Vücut kendini belli ediyo zaten göğüslerine dokunamıyosun üstünü değiştirirken bile ağrıyo. Regl ağrısında çok batöa gibi kasık ağrıların oluyo uykulu bi halde oluyosun ben sırf o yüzden test yapmıştım umarım pozitiftir Allah gönlüne göre versin canım 😍
Kekmez lknurKcn bende kasım 20 de adet olacaktım kasım 17 de öğrendim yani üç gün kala yapsan öğrenirsin bide ben normal eczanelerdeki 5 liralık testlerden aldım Ha bu arada çok net çift çizgi çıktı şuan 16+6 dayım
Frida Ben 5 gün kala yapmıştım ilaç kullanacağım için çok silik çıkmıştı şimdi 9 haftalığız. Kişiden kişiye değişiyor, üzülmemek adına geç yaparsan daha iyi çünkü ben üzülüyordum tek çizgiyi görünce 😊
Fatosumum lknurKcn bende 4 gün önce yapıcaktım kendimi o kadar zor tuttum ki sadece regl gününe kadar bekleyebildim 😂 dünyanın en güzel duygusu Allah kimseyi kucağı boş bırakmasın hele o kalp atışını duymakk paha biçilemez 😍❤💕 10+3 olduk bizde küçüğüz ablası 😁😍
58Vildan Canım ben adetime 3 gün kala şüphelendiğim için kan vermiştim ve negatif çıktı bende o ihtimali hiç göz önünde bulundurmadım gecikmenin sebebi hastalık sandım bence gününü bekle herkes bir değil 😊
Gulsenkrc CANım bende 6,5,4 ve bugün 3 gün kala testi yaptım her defasında silik çıktı ama bugün yaptığım tam belli oldu kan verdim allah gönlüne göre versin biraz daha bekle derim