Melek31 Haribo42 20+2 günlüğüm tuba hanıma gidiyorum baştan beri memnunum dogumumu da orda yapicam🙏💙 3ay önce ablamın gorumcesi de orda doğum yapti çok memnun kaldı
Gamzelianne1453 Haribo42 cok tatli aslidna benim icin ameliyet onemli cnm bana canim cicim demesede olur😂
Haribo42 Gamzelianne1453 evet işte benide normal doğumda rahatlatması için tatlı diilli olması önemli😂😂😂
Gamzelianne1453 Haribo42 canim rumelide muayene oldugunda nst icin ek ucret oduyo musun oduyossn ne kadar acaba ?
Gamzelianne1453 Haribo42 canim rumelide muayene oldugunda nst icin ek ucret oduyo musun oduyossn ne kadar acaba ?
Buzii Benim teyzem orada normal doğum yaptı 5 6 yıl önce Rabia hanımdı doktoru hala orada mı bilmiyorum. Ama teyzem çok memnundu hem hastaneden hem doktorundan. Hastane olarak bende beğeniyorum Ama para için bazı şeyleri abarttıklarını vs duymuştum.
Haribo42 Buzii hangi hastane abartmiyoki bu az abartanlardan inan.. bnm arkadasm sadece doguma 3500 milyar verdi dusun yani bizim burda 1200 oyle bi rakammis
Buzii Haribo42 bende Lüleburgaz da yaşıyorum ve sadece 3 tane özel hastane var devlet desen leş. Ve bende allah nasip ederse 3.500 vericem mecbur el mahkum
Haribo42 Gamzelianne1453 vera hastanesindede 33 tl bencede ucuz valla :)) her hafta veriyorum o parayi icim aciyo