Ecmelinannesi Gshn Walla ben yaptirmadim daha kaç haftalık sin sen ve hangi hastanede yapmayı dusunuyorsun
yigitmom_ Gshn henüz yaptirmadim ama fakulte de yapılıyor ve özel muayenelerde yapılıyor bildiğim kadariyla
Gshn Ecmelinannesi 20.. Haftadaym canım 2 hafta sonra yaptırmam gerekiyor ama burayı tam bilmiyorum nerde hangi hastane yapıyor
Ozge3747 Gshn Dağkapı’da adliyenin karşısında özel muayenehanesi var canım, hastanede çalışmıyor. Perinatolog zaten kendisi.
Gshn PirayeAkca benim gittiğim özel hastanede yapılmıyormuş. üniversite de yapılıyor dedi doktorum. Ama bazıları özelde de yaptırmış anlam veremedim
Gshn yigitmom_ gittiğim özel hastanede yapılmıyormuş. Üniversite Has.yapılıyor dedi doktorum ama bazıları özelde de yaptırmış ne yapacağm bilemedm
PirayeAkca Gshn ben özel hastaneye gidiyorum doktorum bu doktora yönlendirdi arkadaşım detaylina o bakar hemde ücret ödemezsin devlette dedi. 2 kere gittim gayet güzeldi ve çok tatlı bi kadindi
Gshn PirayeAkca peki hemen sıra verdiler mi???? Ben aradım buraya gelip giriş yaptıracak sonrasında gün verecekler ozaman geleceksiniz dediler bana. Ozamana kadar haftam dolarsa falan sıkıntı olur. Sende nasıl oldu???
PirayeAkca Gshn ben sıra almadım doktorum benim yerime görüştü bana bi kağıt verdi kâğıtta randevu gün saati yazıyordu gittim ve saatim siram gelince direk içeri alındım