Adaverta Kızlar denize girip göğüs uçları sızlayan var mı? Sızıdan keyfini çıkaramadım resmen. Tuzlu sudan kaynaklı mı acaba bilemedim, aynı sorunu yaşayanınız var mı?
Asilkom Adaverta hamilelikten önce de hep sizlardi uçları benim hanilelikle alakasi yok ki tuzlu sudan o bol bol yüz
Mr1517 Adaverta hamile kalmadan öncede olurdu bende bence normal olabilir, bana doktor dalma derinlemesine falan demişti nefesi tuttuğum için sadece yüz genelde sırt üstü oda zaten karından yüzüstü yüzülmüyor 🙄😂
Adaverta Tugbaevrankaya doktor girmekte sakınca yok dedi bana da ama göğüs için birşey dememişti. Bende anlamadım neden olduğunu
Adaverta Mr1517 evet yüzüstü zor oluyor 😅 dalmakta çok istiyorum ama bu sene böyle napalım 😞hamilelik öncesi hiç yaşamazdım muhtemelen tuzlu suyla ilgili.
_Merius_ Hamilelikte en güzel spor türk en çok önerilen aynı zamanda göğüs problemini dr a bi danış istersen sonrasında yazabildiğin kadar yüz tek şart ıslak mayo ile beklemeyeceğiz sık sık değiştirip kurutup tekrar giycez başka hiçbir sıkıntı yok 🧡🧡
Adaverta _Merius_ evet doktorumda mutlaka yüzmemi söyledi ama göğüs problemini yaşayan var mı merak ettim canım teşekkür ederim bol bol yüzeceğim 🙏🏻🥰
Ckyert Adaverta eczanelerde su gecirmez bantlar var bir daha girerken alıp yapıştırın ucuna tuzlu sudandir muhtemelen
Adaverta Ckyert evet şimdi yine oldu denizden sonra duşta iyice yıkayınca geçiyor sızlama. Soğuk suda büzüldüğü için de canımı yakıyor olabilir. Teşekkür ederim bu arada devam ederse deneyeceğim 🙏🏻😊