Nuranaliayaz1 Bizde 9 haftaligiz 6+3 de kalp atışlarını duyduk videoya da aldık telefondan özledikçe izliyorum
Bsrbusrabsr PasaninAnnesi siz gönlünüzden geçeni yapın ben bunu bildiğim için dinlemicem zaten kalbinin atışları sessizde görüntüleniyor diye biliyorum.
Nurrrr [bilinmeyen] bebeğe sinyal gönderiliyor o yüzden bende 5haftann içinde gördüm attığını ama üç hafta sonra dinletti bebeğin kalbi zqrar görebilirmiş dalgalardan
Mira34 Deletedmom67 Canım merhaba bende 9 haftalığım bel ağrın var mı benim dünden beri belim ağrıyor 🙁
NilayKorkmaz 7+3 bugün sat 25 aralık ❤ dün 7+2yken tıkır tıkır kalp atışlarını duyduk ☺ Satla uyumlu herkese mutlu sağlıklı gebelikler doğumlar 🤰🏼❤❤
NilayKorkmaz SweetBaby bende dün gittim aynıymış günlerimiz, 7+2ydim dün tıkır tıkır baya geldi ses ama sesini açtı usgnin 😂😂 ikinci gebeliğim olduğu içinde baayaa hızlı geçiyo zaman 13 aylık bebeğim var onunla uğraşmaktan zaman su gibi 🙏🏼😂
Nurten [bilinmeyen] bende ıphone kullanıyorum 🤦♀️ Niye böyle ayrımcılık var ki bizimde hakkımız değil mi 😬😂😆