Gamze88 Kcmr22 şuan sadece vajinada kalçama vurmadı henüz😖onun agrısıda ayrıdır kızımdan biliyorm cnm 😞
Kcmr22 Srfn11 ay hadi darısı tüm bekleyenlere içinde bize de😔 sol kasığım da bi ağırlık var sancı desem değil uzansam acıyor batıyor gibi cocugum iyice baskı yapıyor sanırım
Srfn11 Kcmr22 benimde oyle byle bian bsy saplanip gecior dmi oturuncada sanki cocugu icerde baskiliyormussun gbi oluor 🙄🙄🙄
Gamze88 Kcmr22 öyle bi ayrım yapmam cnmm kişiden kişiye de değişen bişi gebelik süreci,şuan oğlum olacak sürekli vajinadan batma var daha bel ve kalçadan belirtim başlamadı cnm.
Kcmr22 Srfn11 kesinlikle öyle ya belime altıma arka kalçama bile giriyo o sancı ama düzenli olan bişey yok bu sancımı ney onuda bilmiyom
Gamze88 Kcmr22 hahah evet bende eşime aynısını dedim dün😂çıkışı şaşırmış bu dedim karnımdan bi yerden delik açmaya çalışıyor 😂😂😂🥰😁
Srfn11 Kcmr22 bence o yumusama agrisi cnm ben doktora gttgmde catin musait normal doguma acilman yok yumusaman var dedi yrn bdha gidicem bakalim durum nedir 😀
Kcmr22 Gamze88 eşim araç almaua gidiyor 2 gün yok şimdide dua eder oldım o gelene kadar dur kızım diye aksilik ya gelme diyorum bide gelirsee onsuz üzülürüm
Gamze88 Kcmr22 kızlar laf dinler cnm sen tembihlemeye devam et inşh eşin yanındayken gelir kızınız 🧿🧿😊🥰💐