Herkese öncelikle hayırlı bayramlar. Bende sizlerle doğum hikayemi paylaşmak istiyorum belki birilerine bi konuda yardimim dokunur😊 benim oğluşum annesine bayram şekeri geldi. şükürler olsun😍 Bayram sabahı saat 4 gibi şiddetli bel ağrım başladı sadece bel ama. Zaten günümde geçmişti 40+5 haftaliktim artik o gün hissettim doğuracağimi çunku hic boyle bişey olmamisti bide erkek bebekte bel ağrisi olurmuş herneyse kalktim o ağrıyla sabah namazimi kıldim eşim de bayram namazina gitti. Bende evi toparlayip kahvalti hazirladim hiç yerimde durmadim. duşumu da aldim güzelce artik hissediyordum bugun olacağını .. böylece öğlene kadar bu bel ağrisini çektim öğlenden sonra acile nst için geldim günüm geçtiği için hergün geliyordum zatn 1 haftadir. O gunde yine nst ye baglandim sancim çikti ama hiç açıklık yumuşama olmadiği için yatiş yapmadi bel ağrisinin doğumla bir alakasi yok dediler birde geri eve gonderdiler. ağrimda biraz hafiflemisti zaten bende umudu kestim iyice ebe oyle diyince neyse sonra ben annemin evine gittim bayramlaşmaya filan orda tuttu bu defada bu bel ağrisi ben yine umursamadim ebeler oyle diyince 5 6 saat bu agriyi cektim en sonunda acile giittim hemen muayane ettiler 5 cm acilman var rahim yumuşamis dediler hemen doğuma aldilar bu arada devlette doğum yaptim herşey çok iyiydi Allah hepsinden bin kere razi olsun ayni ozel gibiydi . Neyse beni hazirladilar ben hiç banyodn cikmadim sicak suyun altindan klozete oturdum sıcak suyu akittim hep vucuduma 1.5 saatte 10 cm acilmam oldu hemen doğuma aldilar 5 ıkınmada bebeğimi karnima koydular Allahim şükürler olsun ağrılar zordu ama herşeye değer bende onunla beraber doğdum. Rabbim cümlesini tek nefeste kurtarsin sağsalim yavrularina kavuştursun benim 9 aylik hasretim bitti kavuştum bal bebeğime. Rabbim isteyen herkese nasip etsin 💕💕💕