Burcak61 Haftamdan beri Progestan kullanıyorum şu an 32+5 im doktora henüz sormadım ama bi bilginiz var mı en geç kaçıncı haftada bırakılıyor en başından beri günde 1 tane 200 lük fitil olarak kullanıyorum
AyazEfeninannesi Burcak61 doktorum 32 ye kadar demişti tam bırakıcaz derken 37 ye kadar devam dedi hem progestan kullanıyorum hem de iğne yaptırıyorum artık çok acıtıyor bıktım diyebilirim 🥵 35+4 olduk dört gözle 37.haftayı bekliyorum😀
Eagle564 Burcak61 herkes 30larda yazmış ama sanırım hamileliğe göre değişiyo ben 14. Haftada bıraktım
Pitpit Burcak61 ben erken doğum riski ile sabah akşam kullanıyorum. 34 te başladık 36 da bıraktıracağını söyledi. 35 haftalığım
Minam Haftadan beri kullanıyorum haftaya nasipse 36 olacak ve bırakacağım çok şükür. Daha erken bırakanlarda oluyor
Burcak61 Minam ben de bıktım da artık 37 de zaten doğum gerçekleşecek o yüzden sorayım dedim bir yandan da tedirginim bırakınca ya bişe olursa diye
Burcak61 Eagle564 riskli gebeliklerde hiç bişe olmasa da kullanıyorsun ben hiç kanama lekelenme olmadan aylardır kullanıyorum