Ktkbsk Kizlar merhaba, dun aksam sancim oldugu icin yatisim yapildi, ciger gelistiriciyi sabahki nst me gore vericeklermis benzerini yasayan oldu mu?
Demirinannesi1 Ktkbsk bende dün hastaneye gittim sancıyla kasiklarim inanılmaz ağrıyordu idrar yolu enfeksiyonundanmış nst de herangi bi sorun çıkmadı ilaç kullanıyorum şimdi ama yürümekte zorluk çekeceğim bi agriii😒 geçmiş olsun size de inşallah aksi bi durum olmaz
Hulyalp Ktkbsk rabbim yardincin olsun canim. 29.haftada bende 4 gun yattim hastanede sancilarim ve 25mm dusen selviksle. 4 saatte 1 nst. Iki ciger gelistirici. Kolumdan eksik olmayan kiloluk serumlar. 12 saatlik sonda takildi idrar takibi icin. Son gun verilen magnezyum ki acayip bisey rabbim o seviyeye getirmesin gozum karardi vucudumun abartisiz her yeri alev alev yandi kendimden geciyodum az daha. 4 saatte 1 nidilat. agri kesici serumlar. 12 saatte bir makattan fitil. Suan cok sukur 3 haftadir evdeyim kasilmalarim tamamen gecmis degil heran tetikteyim ama rabbime emanet ettim herseyi. Suan evde 4 saatte 1 nidicard sabah aksam magnezyum ve gunde 3 progestan kullaniyorum. Yaninda demir ilaci vitamin ve kalsiyum aliyorum. Nerdeyse 2 saatte 1 ilacim var
Ktkbsk Demirinannesi1 enfeksiyon icin ne kullandiriyorlar benimki bir turlu gecmiyor az seviyede bir azaliyor bir cogaliyor
Zeyzey20 Ya benimde sabahtan beri canımı acıtan batma gibi bi sancim var arada oluyor ama acile gitsem mi bilemiyorum 😔😔😔
Ktkbsk Hulyalp banada dun buscopan serum ve 6 doz nidilat verdiler. Nst de sancim sabah azaldigi icin ciger gelistirici vurmadilar. Simdide sadece progestana devam et diyorlar tedirginim yeterli mi sizce ya
Hulyalp Ktkbsk sancin varda az mi cikti? Bence tedbir almalilardi. Progestan rahimagzi icin kasilmalari engellemez ki
PrenssAnnesiiii Ktkbsk serum ilaç verdilr ciğer geliştiici vurdular evdeyim çok yormadan kendimi ayağa klkyorm Allah yardımcımız olsun😔