Bernaylmz bende orda doğurcam Özge hanımın hastasıyım kontrol öncesi tansiyon ölçtürdüğümüz odadaki ablayla konuşma fırsatımız oldu kızım burda Doğum yaptı ve herşeyi dört dörtlük oldu dedi . Birde yine bir bayanla görüştüm şehir hastanesinde Doğum yapmış
- bir kişi refakatçi kalabiliyor
- -eşin asla içeri giremiyor
- dığumhane yok sancı odasında tek başına sancı çekiyorsun ebeler gelip seni sürekli kontrol ediyor Doğum başladığı an yine aynı odadan başka yere gitmeden doğumunu yapıyorsun yataklar hemen çatala dönüşebiliyormuş bu iyi bir avantaj
-- odalar tek ve iki kişilik oluyor eğer hastane de yer varsa zaten herkesi tek odalara yetleştiriyorlarmış
- odalarda sıcak duş imkanı ve banyo var sancı odalarında sancılarını karşılarken duş alabilirmişiz
-- tam emin değilim ama sanırım pilates topu felan da varmış
- Doğuma doktor girmiyor sadece ebeler ama herkes gayet Güler yüzlü ve sevecen kişilerle karşılaştığını söylüyor umarım öyle insanlarla karşılaşırız
- - ziyaretçi saati oluyor eşin ailen onzaman gelebilirmiş
- --Doğum çantana sandviç bisküvi at dediler çünkü doğumun yemek saatine felan denk gelmezse aç kalma
- vee normal doğumda epidural uok sonuna kadar kendi sancılarını hissederek doğuruyorsun ben olmasını çok isterdim
valla canım aklıma gelenler sorduklarım Bunlar