ays_dnz Beyza12345 canım ben amelıyattan bı gun sonra doktora dedım kı karnım sankı sallanıyor. Kendımı kuyruk yagı gibi hissediyorum dedim o da eşime dedı kı bu cok normal gıt korse al hemen taksın. Şu cırtlı korseler var ya eşimde gitti onu aldı. Hemen o günde taktım. Doğum yapalım 14 gun oldu hala takıyorum.
Reina Beyza12345 sanırım ilk sezeryanınkz olacak. Mümkün değl sarmanız. O dikişler o yara iziyle istesenizde olmaz. 1.5 2 ay sonra korse takarsınız
Annee1 Hemen sonra saramazsiniz ameliyat yerinin biraz iyileşmesi lazım çünkü dışarda bı çizik şeklinde olan dikis yeri içerde altı kat daha dikis yarası var o yüzden ben doğumdan 20gun sonra anca korse taktim
Beyza12345 Annee1 korse benimse aklımda aynen canim iki uç haftadan sonra takılabilir diye biliyorum ama kördeysen ziyade acaba başka sarılabilecek bisey bulunabilir mi ki ?
Sevdaliza Annem ilk yürüyüşe çıkarttıklarında müslin örtü veya tülbentle sarıcam dikiş yerini hem daha rahat kalkarsın hemde korse takmadan vücudun alışır dikişlerin iyileşinceye korseye başlarsın dedi
Karansalhareketlerbunlar Sevdaliza kesinlikle daha rahat hareket edip, nerdeyse hiç ağrı hissetmiyorsunuz. Pansumanın sıkı yapılması bile ağrıda çok etkili...
Sevdaliza xwoman bilmiyorum canım hadi ilkte hemşireler yürütür neyse İZin olmaz ama bütün gece saat başı 15 dk yürütecek annem en mantıklı çözüm bunu buldu bi bildiği vardır diye düşünüyorum
drytcvkarsln 3 gun sonra normal bezle sarılması lazım 1 hafta sonunda sıkı korse takabılırsın demıstı doktorum dıksıler sıkı kalınca daha az agrı oluomus
xwoman Reina benim dr um ikinci gun hastanede taktircam sana dedi daha rahat olmam.icin . Bahsettiğiniz korse gibi cok sikmayan birseydir bence