Elikkk Kızlar normalde de terleyen biriyim evim çok sıcak şuan hamileliktenmi bilmiyorum yatıp kalkıyorum su içinde oluyorum göğüs aram özellikle omuzlarım su gibi bu normalimi yani
Canoglumbenm Elikkk benim ev sıcak olmadığı halde sıcak basıyor. Özellikle yatarken çok terliyorum. Hamilelikten galiba
Hulyalp Elikkk ayni canim sakir sakir sac diplerimden ter akiyor. Fan cakistiriyorum evde ustum acik yatiyorum yine de terleyebiliyorum.
Tugbax68 Hiç terlemezdim ama şu sıralar çok terliyorum etrafımdakiler kan ilacı yapar diyorda hikaye kaç gündür içmiyorum yine ayni
Umranoguzyazar Ben hayatımda hiç terlemezdim ama şuan alnımdan yanağıma damlacık halinde su akıyo inşallah doğumdan snra düzelirm 37 haftalığım
nilaylaylaylay Canım ben de çok terliyorum. Üstelik önceden terim kokmazdı öyle ama hamilelikle birlikte öküz yemiş gibi kokmaya başladım çok afedersiniz.
AyazEfeninannesi Elikkk normalde bu kadar terlemem ama hamilelikte son zamanlara doğru acayip sıcağım terliyorum hatta annem ateşin mi var senin dedi 😂😀😀 sürekli duştayım😀😀🤭