Fato5289 Merhaba, hamilelikte saç kestirince bebeğin ömrü kısalır gibi bir batıl inanç var.inanmıyorum ama herkesin bi örnek vermesi kafa karıştırıyor.konuda ki düşünce ve varsa yaşanmışlık alabilirmiyim.kestirmek istiyorum çünkü.
Benimisteo Fato5289 Ilk defa boyle bisey duyuyorum. Aceba bunu kim cikarmis😄 Yani acikcasi bazi batil inanclara bende inaniyorum ama bu gercekten cok sacma degil mi bacim ya oyle bisey mumkun mu kestir gitsin ne olcak Allah yazmis onun kaderini zaten bi sac kesmeyle kaderi mi degisecek
Deletedmom667 Fato5289 sırf millete acıklama yapmamak ıcın kestırmıyorum batıl ınanc ama bızım halkımıza anlatmak zor 😂😂
Svgcn Fato5289 vallahi ben dayanamadım kestirdim. O tarz şeylere inanmıyorum Allahın bizr verdiği ömrü saç kesmemiz mi kısaltacak. Eğer öyle birşey olsa kuranda yada hadislerde geçerdi. İçinizi ferah tutun. Kendinizi nasıl mutlu hissedecekseniz öyle yapın
Fato5289 Benimisteo yani düşük yapan buna bağlıo kestirmiştim ondan oldu falan diye.insan acaba mı diyor işte.