Benibirakma 31 haftalık hamileym biraz önce acile gittim altyan bi aletle muayene ettiler o alet rahimi açmaz mi değişik bseydi ilk kez gördüm çok tedirgnm 😭
Nursemomm Benibirakma speklum o servikse ve rahim ağzına bkmak için kullanılıyor canm korkacak bişey yok
AygyulSina Benibirakma bisey olmaz merak etme banada 29 haftalik iken bakildi icerde kanama vs var mi diye bakiliyor en azindan bende oyleydi 38 haftada dogum yaptim masallah sapa saglam oglum var
Canoglumbenm Benibirakma spekulum o canım. Ama hamileyken onla bakılır mı hiç bilmiyorum. Bilen varsa yazın kızlar
Hulyalp Benibirakma normal aciklik muayenesi elle yapiliyorken su gelmesi vs. Gibi durumlarda o alet kullaniliyor canim. Acip gelen sividan ornek almis olmasi lazim.
Mervemim Benibirakma canım korkmana gerek yok neticede bunu yapan doktor degil mi elbet bizden daha iyi biliyordur..
Yagmur98 Benibirakma dedigin alet seffaf birsey miydi vajinaya sokup orayi aciyorlar bende 28 haftalikken biraz kanamam oldugunda onla bakmislardi hic bisey olmadi korkma bisey olmaz allahin izniyle