Ipekyuksel Az önce mutfağa gittiğimde birden belime ağrı geldi ve karnımın sağ tarafından sağ kasığıma kadar bi kasılma yasadım ayakta duramadım sonra ağrıya döndü. Ayaga kalkınca yine oluyor 16. Haftadayım doktorum randevusuz almıyor neden olabilir 🙁
mom44 Ipekyuksel valla bence doktora git acilden başvur başka doktor baksın sonuçta burda iyi birşey de söylense en iyisini doktor bilecek gmrecek bebeğini canım inşAllah birşey yoktur strest yapma
ipeksfr Ipekyuksel cnm bende 16+5 Haftadaym 2 gündür gece yatacakken sağ tarafıma belime bacağıma bir ağrı giriyor nefesimi kesti . Sonra geçti yavaş yavaş . Öyle bişemi
Zeze03 Ipekyuksel canım uzan ayaklarını havaya doğru dik yasla bir yere faydası oluyor ayrım olunca ben öyle yapıyom biraz uzandıktan sonra geçiyor dinlenirken böyle yap
Ipekyuksel ipeksfr evet öyle oluyor bende sabah kalkınca yaşadım aynısını Ama ağrım az az devam ediyor
ipeksfr Ipekyuksel uzan canım ayaklarını uzat. Korkma bence. Leke kanama vs bişe oldumu. Veya düşük tehliken oldumu hiç
ipeksfr Ipekyuksel bendede öyle çok şükür cnm. Dinlen bakalım geçmezse doktoru arama ihtimalin varsa bi ara gidemesende
Betulsarda doktorunuz magnezyum verdimi acaba bende 16dayim bacak agrilarim kramplarim icin magnezyum verdi biraz gecti. ama kasik agrin icin doktora gitmelisin canim geçmiş olsun😑
minikmucizem26 Betulsarda civcivinn_annesi 69 https://mutluresim.com/images/2026/01/31/XGjwZC.jpgburada 11 haftalik
NaimeYilmaz Hamilelikte kasılmalar normL karsılanıor ama uzmanın demesı daha uygun olur.. Bir sade soda ıcıp uzan ıstersen banada oluyor soda içip dinlenınce gecıor
Volkanoban Aynısı bendede oldu ayakta cok durdugum için vede cok yurudugum için olmustu bacagıma gelıyodu agrı canımı cok acıtıyordu ama yatınca gecıyodu dınlenıyordum sureklı