Aysedgrlikrkmz Melikesultan 24+6 daha merhaba 🌞 bizim alışveriş kısmı hemen hemen bitti ☺️ Rabbim sağlıkla giydirmeyi nasip etsin 🙏🏼Onun dışında yorulur yorulmaz ayaklarım şişiyor, karnımız baya büyüdü ☺️
Serrameri Hiçbir şey yapmıyoruz daha doğru düzgün hiçbir şey almadık 😂 yani ufak tefek şeyler dışında alınan bişey yok bu kadar rahatlıkla ne yaparız bilmiyorum 🤷♀️
Melikesultan Aysedgrlikrkmz 12.12.2018 son adet tarihim sanırım aynıyız bende 24+6 yım yarın 25 olucam
espalp Melikesultan Allah korusun bi şey olur, aksilik olur diye erken hazırlık yapılmaz çoğu yerde 🤷♀️
Zeynepzeze Kıyafet alışverişi yaptım biraz. Artık yürümek zorlaşıyor oda takımını halletmeyi düşünüyorum
Melikesultan Zeynepzeze evet aynen yaz tatilinde cocukları spor okuluna nasıl götürüp getircem diye düşünür oldum 😏😏
Melikesultan derinmilatuncay bizimde öyle beşik ana dizi kıyafetler ıslak mendil ve bezde almaya başladım istifliyorum
gulcingnlts Bende kıyagetleri neredeyse bitirdim . Temmuz başı gibi oda takımı falan bakmayı düşünüyorum :) geçen gün bez de aldım 2 paket
Tuanayldz espalp aksilik olcaksa allah yazdıysa doğuma 1 gün kala bile olur kaderin önüne geççek birşey yok o yüzden al gönül rahatlıgıyla 😊