Cigdematasoy Merhaba anneler, 8 haftalık hamileyim, NOMESIS PLUS 30 diye bi folik asit verdi. Siz hangisini kullanıyorsunuz ?
sebos Cigdematasoy en sevdiğim folik asit ben bitirdim decavite geçtim yutması zor ama benimki zencefilliydi bulantılarıma iyi geliyodu
damlaikan Aslhnmstfa bende onu kullanıyordum doktor onu kullanma dedi başka verdi ama daha bugün alıcam
betul90 Aslhnmstfa benim doktorumda folbiolu degistrdi cok agir onu neden verdilerki demisti.Folio yazmisti onun yerine
Cigdematasoy Bide bu bana verdiği çok büyük bi kapsül nasıl yutucam hiç bilmiyorum 😔 daha başlayamadım kullanmaya
Nrnr betul90 bende folbial kullandım ama ben yarım içiyordum doktor yarım içmemi söyledi şimdi 13 haftalık oldum doktor 12 haftamda bıraktırdı vegaferon verdi onu kullanıyorum bide omega3 ek besin ilacı kullanıyorum
Gamzeray Cigdematasoy devlet ödemiyor zaten canım benim 40 tl falandı aldığımda bana folbiol verdi doktor devlet ödüyor diye bende zaten vardı bu folidays iodu ebe bir arkadaşım önermişti
Cigdematasoy Gamzeray anladım canım, doktor vermeden eczaneden istesem alabilirmiyim ki acaba o ilacı kücük olanı
Gamzeray Cigdematasoy eczane direk veriyor canım zaten doktoruma da gösterdim ilacı onayladı kullanabilirsin dedi
Bsrbusrabsr Bende folidoce alıyorum hem doktorum önerdi hemde eczanede iyi olduğunu söyledi ilaçlarda çok minik .