zynpgdkl Annemmm2 5. Haftanın sonunda 13. Sonunda ancak azalmıştı😏ne günlerdi ya şuan düşünüyorum da günde 15-20 kez kusmak🤮... şuan 17+4 deyim çok şükür çok rahatladım ☺️🙏🏻
Annemmm2 Deryakaya1663 5+3 deyim kusmam olmuyor acaba normal midir dedim ☺️ Teşekkürler canım cevabın için 💕
Minedemir15 Annemmm2 bn 7. Haftadaydım midem çok bulanıyordu ama 12 haftaya kadar ama kusmadım hiç bazılarında bulantı hiç olmuyo bazıları doğurana kadar kusuyor
zynpgdkl Annemmm2 inşallah rahat geçirirsiniz.. o kadar zor ki her yer herşey kokuyor insanın burnuna ben hayattan soğumuştum sanki sonsuza kadar sürecek gibiydi
Biryabanci1 Annemmm2 Canım iyi değerlendir 🤷🏼♀️ Çok zor bir süreçti hatırlamak bile istemiyorum inşALLAH yine de olmaz 🤷🏼♀️ Krakerlerle besleniyordum onun dılında 2 3 gün aç kalıyordum afedersin mide asiti kusuyordum.. Zor bir süreçti hamd olsun bugunüme
zynpgdkl Annemmm2 başlamasın yaaaa inşallah rahat geçirirsiniz ben hergün ağlıyordum ilaç vermişti o bile iyi gelmedi serum taktırdım haftada 3 gün oda iki gün rahatlattı
Deletedmom143 Annemmm2 5de basladi kusmam 8e kadar falan oyle surdu.ama sabah kusmalari gecmedi.boyle dersek oyle cok kusmam olmadi ama bulanti oldu😂bayada istahim vardi kusmalardan sonra