Jilda Merhabalar, 22 haftalık hamileyim. Gebze yüzyıl Hastanesi Koray beye gidiyorum. Detaylı ultrasona yönlendirdi fakat; 350 tl. Detaylı ultrason Gebze ve civarı devlet hastanelerinde yapılmıyor mu?
gzdbgdyckl Jilda merhaba bende medikal park Burhan şekere gidiyorum. Hastanede detaylı ultrason olmadığı için başka hastanede yaptırabilirsin dedi doktorum. Merkez hastanesi radyoloji bölümü Dr. Mehmet kuyucu ben orda yaptırdım ücret olarak 270₺ ödedim.
Jilda BegmkbraKansiz merhaba bugün sağlık ocağına gittim, devletlerde yapılmıyor sadece özel hastanelerde yapılıyor denilince biraz kafam karıştı. Gebze de mi oturuyorsunuz? Mesela Fatih devlette falan yaptırabilir miyim
BegmkbraKansiz Jilda yok ben trqbzondayım araştırma hastanesi varsa orda telefonla bile randevu alabiliyorsunuz bana buradaki sekreter öyle söylemişti ben para vermedim ayrıntılıya girdim 18 haftamda şimdi 21 haftamda detaylı renkliye giricem
Dorati Jilda izmit merkeze gelme şansınız varsa dolphing avm üst katında yeni bi radyoloji öerkezi açılmış. Açılışa özel şubat sonuna kadar 100 lira dediler. Benim randevumda yarın. Gelebikme şansınız varsa deneyin derim çünkü kocaelideki en uygun fiyat şuan orası
Merve98 Dorati merhaba bende kocaelideyim uygun bi yer bulmadım dediğiniz yerde hemen randevu versiyomu acaba alikahya falan marta kadar dolu dedi
Dorati Merve98 en geç bir hafta sonraya rabdevu veriyor dr. sevil baş şen instagram sayfasından adres ve telefona ulaşabilirsiniz. Arayınca hemen randevu veriyolar ben 2 gün önce girdim çok memnun kaldım
Jilda Merve98 merhaba randevu aldığınız yerin varsa adını paylaşabilir misiniz ? Veya telefon numarasını.
Dorati Cd veriyorlar renkli kagıt vermıyor. Size tavsiyem yanınızda gelen kişiye video cektirin ben bütün muayneyi çektirdim. Videodan fotoğraflar cektim çok güzel oldu
Keremerve Kocaeli Ünüversitesinde prof. veya Doç. tarafından detaylı ultrason çekiliyor diye biliyorum. Eray beye gitmeyi düşünüyorum ben.
Keremerve Merve98 daha vaktim olduğu için denemedim şansımı ki Medical parda da bakabiliyor oranın çok yoğun olduğunu düşünmüyorum.
Merve98 Keremerve üniversite fiyatlarıyla özellerin fiyatları aynı değil benim haftam geçmek üzere o yüzden bekleyemdim eğer üniversiteye gideceksen şimdiden randevu al bence
Merve98 Jilda 05302617793 randevuyu bu numaradan aldım kampanya Şubat sonuna kadar geçerli doktorun instagram sayfasından da bakabilirsiniz Dr sevil baş şen