Sonunda benimde Doğum hikayem var!!
39+ daki muayenelerimde hiç sancım yoktu ve açılmamda yoktu haftamın dolmasına çok az kalmıştı doktorum çatı muaynesinde uyarıcı bi muayene yapacağını ve bu muayeneden sonra 3 gün içinde Doğumun başlaması gerektiğini söyledi o muayeneden sonra çok lekelerim oldu meğersem nişanımmış sonra söyledi doktorum
Cuma günü nişanı getirtmiş pazartesi doğumu bekledik eğer gelmezse salı günü suni sancı vericekti ve benim 1 santim bile açılmam yoktu
Neyse hafta sonunu gayet yürüyüş yaparak ağrısız sancısız ama lekeli bi şekilde geçirdim pazartesi günü öğleden sonra adet sancısının biraz daha garip versiyonu başladı yerimde oturtamıyorum önemsemedim geçer dedim zaten sıklıkla değildi akşama doğru iyice sıklaştı gece dayanamadık hastaneye gittik 2 cm açılmam vardı ama sancım hala yeterli değildi bu arada ben yerimde duramıyorum ve sürekli ıkınıyomuşum ebe çok kızmıştı erken ıkınmaya başlamışım ben ıkındıkça bebeğin kalp atışları yavaşlıyodu böyle devam edersem sezeryan olacağımı buyuzden ıkınmamam gerektiğini söyledi ama elimde değildi istem dışı sancı gelince kendimi sıkıyodum buda ıkınma oluyomuş neyse onu bıraktım zar zor kalp atışları dğzene girdi bebeğimin ve beni eve gönderdiler sancılar sıklaşınca gel dedi doktorum daha 10 dk da bir geliyordu Çünkü en son sabah 4 buçukta ağrıdan dayanamadım ve yine hastaneye gittik açılmam hala aynıydı ama sancım çoğalmıştı hastaneye yatışım yapıldı ve sabah saat 9 da açılmam 3 cm olmuştu doktorum suyumu patlattı bebeğim kakasını yapmıştı ve büyük ihtimallede yemişti artık Doğumun hızlanması gerekiyodu suni takıldı ama herkesin anlattığı gibi berbat bişey değildi suni çok korkuyorum ama aynı kendi sancım gibiydi sadece Aralık'ları baya kısalmıştı ve saat 11 de açıklığım çoğalınca Doğum pozisyonuna alındım 11:35 te bebeğimi kucağıma aldım şuan 2. Günümüzdeyiz doktorum çok zor bi Doğum olduğunu söylüyor bebeğim için daha zormuş özellikle kucağıma verdiklerinde çok değişik hissetmiştim o duygunun tarifi yok rabbim herkese en doğalından en güzel doğumlar hayırlı evlatlar nasip etsin normal Doğumdan deli gibi korkan ben bu zor sürece rağmen Doğum yaptıysam bence siz kesinlikle yapabilirsiniz yeterki kendinize ve doktorunuza İnan'ın Allah'a teslim olun ❤