Mesa33 merhabalar. Oncelikle başınızdan geçenler hiç kolay değil umarım bebeğinizide sağlıkla kucağınıza alırsınız. Bende çikolata kisti var. Önce bebeğin olma cok zor dediler, çok yıkıldım. Sonra rabbim verdi. Gittiğim 2. Kontrolde sağlıksız ya düşer ya da engelli olur dediler. Ben psikologum ve engelli çocuklarla çalışıyorum. Onları her gordugumde daha da çok yıkıldım. Sonra kanamam başladı. Evde yatmaya başladım. Bir sürü farklı doktora gittim, sağlıklı beslendim kendimi yormadım ama olmadı. 9+5 te kalbi durdu yavrumun. Bir sürü test yapıldı hiç bir sorun çıkmadı. Sizin yaşadıklarınız çok daha zormuş, allah sabır versin. Simdi tekrar hamileyim. Cok yeni öğrendim. Ama doktora bile gitmedim. Çünkü bende biliyorum ki ne yaparsam yapıyım kaderimde varsa yaşayacağım. Dedikleriniz o kadar doğru ki. Ben de anladım ki, Rabbim kaderime yazdıysa bebeğim doğacak. Hamilelik dokuz ay, annelik ömür boyu ince bi ip üstünde yürümek Allaha biat etmek🙏🏻 Dualarım sizinle, burdaki tüm anne adaylarıyla, en çokta acısı olanlarla. Allah yardımcınız olsun🙏🏻