Sekr 😊 Estağfirullah umudunu kaybetme zaten, o mucizeyi karnında yoktan var eden Allah elbette ki bebeğini koruyacak en hayrlisi onun hakkinda neyse ona nasip edecek, ona dayanıp guven insallah..
Bana 1 tüp serum verdiler izotonik, su yani bildiğin kasılmaları azaltmak icin, daha sonra nidicard verdiler 4 tane 8 saat icinde, 2 doz da ciger gelistirici vuruldum. Nstde sancilarim azalınca 1 santim açıklık olmasına rağmen doktorum progestan ve nidicard verip gonderdi. progestan alttan gece bi kez koyuyordum, Nidicardi 3 doz. yatıyordum ama surekli yatmak ne mümkün, yanimda kimsenin kalmadığı zamanlar oldu ufak ufak yemegimi falan yapmaya çalıştım. progestani 2-3 sefer kullanabildim daha sonra mide bulantisi yapti, onu da kullanmadım. Kesinlikle cinsel iliskiden uzak durdum, arabaya binmedim. Bol su tuketmeye çalıştım, cok güçlü beslenemedim ama sulu şeyler tukettim. Bu şekildeydi yani, 36ya gelince hepsini bıraktım, kasilmam oldukca magnezyum almaya çalıştım.. Su anda da bayrami atlatmaya çalışıyorum, bayram sonrasi baslayacagim insaallah hoplamaya ziplamaya 😌😌😌
Oyle yani, kisiden kisiye degisir tabi, bana iyi gelen sana iyi gelecek diye bir sey yok, kendin daha iyi bilirsin sana neyin iyi geleceğini. Kendini cok dinleme, stresli konuşmalardan uzak dur, gerekirse tek dur ama seni strese sokacak insanlarla oturma, dua et insallah bol bol, abdest almak cok iyi geliyor, soguk su ayaklarına tut muhakkak, surekli yatinca ayaklar sisiyor çünkü. Son olarak aklima gelen sicak banyo yapma, oturarak banyo yapmaya çalış, ve banyonu belinden aşağı 30 sn kadar soguk su tutarak geçir insallah. Damarlarinin genislemesine mani oluyor (Ayni zamanda Peygamber sünnetidir.)
Uzun oldu, bunun tek senin başına gelmediğini bil, korkma, çocuğunu kucağına alacağın o olağanüstü anı düşün insaallah, her sey guzel olacak canım Rabbim sana en hayrlisini en hayrli zamanda nasip etsin 😊😊