NimetDilmen 34 Haftalık Hamileyim Dün Gece Bebek Toplanması Nedeniyle Hastaneye Gittim ve Sancı Başlamış Yatış Verdiler. Buqün Imza Attım Kendi İsteqimle Çıktım Hastaneden Baya Azaldı Sancı Diye. Yaşayananız Varmı? Doqum Yakın Diyebilirmiyiz? Dua Edin Lütfen 🙏
Mnkanne NimetDilmen benimde 34 haftafa sancım çıktı progestan ve ciğer geliştirici verdiler servikal uzunluğun kaç
NimetDilmen anapanda12 AMİN çok saqol. Yok bişey vermediler akşam yine qelirsin diye qüldüler imza attrıp yolladlar 😁
Yasemin6161 Canım geçmiş olsun bende 35 haftaligim aynı şekilde banada yatış verdi ciğer geliştirici iğne birde kan serumu taktılar ama sancimda bir azalma olmadi hala yatiyorum. Bizimkiler çok aceleci 🤷
NimetDilmen Yasemin6161 Sanada qecmis olsun canm. Benim doktorum suyun qelirse yada acilman olursa doqurturum iqne vurmam 34.haftadasn baya ilerlemissin durdurmam doqumu dedi. Seni niye bekletiyolar ki?
Yasemin6161 NimetDilmen canım benimde açıklığım olmadı ama bilmem bana erken dedi 5 tane serum taktilar sanciyi kesmek için birde bir ilaç kullandirdi iki kez geciktirmek için anlayamadım açıkçası
Mnkanne NimetDilmen 34 hafta erken değilmi 37 kadar bekleyebiliyosan bekle bence premetüre olduğu için küvezde yatırıyolar die biliyorum bende 34 haftada sancım çıktı doktor 37 bekleyelim en azından normal haftasında doğsun dedi küvezede girmez dedi
Hllswm NimetDilmen 34 hafta cok küçük küveze girer bebek nası öyle bi yaklasımda bulunmus doktor enteresan sonucta 37nin altı prematüre oluyor canım baska bi doktora daha görün bence
NimetDilmen Mnkanne Banada dedi en azndan 36 37 yi bekleyebilse die. Imza attm cktm şuan evdeyim dinleniorm skntı yok cok az aqrı var o kadar. Sanrm dayanır 2 3 hafta daha tabi İnşaAllah
NimetDilmen Hllswm Bende ole dsunuorm canm olmadı baska doktorada qörüncem ama suyum qelirse yada acıklıqım olursa zaten enqelleyemezler die dsunuorm