Darısı başımıza yaaaa 😍 ne güzel sürecin kendi kendine başlamış neler yaptın yürüyüş vs önerdiğin şeyler neler? Bende böyle normal yapmak istiyorum...

Dilekkk Gözünüz aydınn olsun oğlunuzu sağlıkla mutlulukla büyütün inşallah👶🏻💙🙏🏻 böyle güzel doğum hikayesi duyunca içim rahatlıyor ve normal doğum isteğim artıyor korkmuyorum🤗🤗

hayırlı uğurlu olsun.. ne güzel bir doğum olmuş.. darısı başımıza.. 😊

@Hazalk92 Rabbim hepinize kolay soğum nasip etsin inşallah bi avazda kavuşun meleklerinize😍

@Sarayhelvasi ben hergün duşa giriyodum bide sıcak su koyoturdum kasıklarıma son zamanlarımda.ama çatın dar degilse bideBol bol dua ettim sancı sıradı da aklıma ne gelirse okudum.Allah bi avazda kurtarsın inşallah😍

Gozunuz aydin rabbim anali babali buyutsun canim allahim bizede sizin gibi normal dogum nasip etsin isallah 🙏

@Sarayhelvasi inşallah normal doğurursunuz bi svazda vücut size yol gösteriyor zaten.hayırlısıyla kavuşun bebeğinize inşallah😍

@Sinemce tabiki kolay değil ama inanın sezeryandan daha çok korkuyordum ben.Rabbim hayırlı güzel doğum nasip etsin😍

Dilekkk bende dün öğleden sonra doğum yaptım allaha çok şükür 14 şubat hediyemiz geldi sağ salim darısı hepinizin başına kızlar 😘😘😍