Gkhnm97 Momof2child bnmde 10 gun var canm sol gogusume bastirinca acima oluyor tabi belirtide olmayabilr bunlar psikoljikte olabilr insallah bebislerimiz bizmledir
Umutherdaimvar Gkhnm97 on gün var ise yumurtalama yeni bittiği ve döllenmeye çalıstığı için olabilir belki, inşalllah güzel haberler alırsınız ama panik ve stres yapmayın benim öyle 4ayım heba oldu stres yüzünden
Momof2child Gkhnm97 hayir aksine akntm hic yokdu Nefes darlgim varrdi bide widdetli alt karn agrisi ile gogus agrisi
Umutherdaimvar Gkhnm97 evet bende oldu. Hatta çok olunca ayna ile baktım vajina girişinde hep akıntı görüyordum kasık ağrısına ek olarak
Zmrtbdk Umutherdaimvar canım o haftalarda ben hiç belirti yaşamadım.Ne kasık ağrısı ne de başka bir şey.6,5-7 haftalık olunca yavaştan bulantım başladı ve 12-13. haftaya kadar yoğun bir şekilde sürdü.
Sirine Ilk belirtiyi gogusler verirmiş, sol gogusumde başladı ilk dokununca ağrı ve acıma. Ve adetten önceki belirtimdi. Sonra akıntılar arttı kremsi kivamda derken adete 2 gun kala erken gebelik testinde öğrenmiş oldum hamile olduğumu😊
espalp Umutherdaimvar ben çılgınlar gibi uyuyordum hala uyuyorum😂 hamile olduğumu bilmiyordum yola çıkmıştık dönem arası tatilde bütün yol kustum 🤷♀️ Sonra bi gün adet olunca şüphelendim😂
Aslinur Bnm cok sık idrara cıkma ve yorulma ile basladi. Kasik ağrim vardi adet olcam diye bekledim 1 hafta gecti idrar testi yaptim ve öğrendim hiç baska belirtim yok uyku ve yorgunluk dişinda