Lamelif Haribo42 doğum hastanelerinde nöbetçi kadın doğumcu var. Diğer hastanelerde doğum olduğunda doktor geliyor hastaneye muayene için gelmiyor
Haribo42 Sinem21 Arbie ya bnm rahim ağzı kısalığım var devlette hep alttan bakmak istiyolarmış yok desem bana bişey demezler demii
sydtns Haribo42 valla geçen böbrek ağrısından dolayı kadın doğum acile gittik ben şikayetlermi belirttim dinlemediler bilr çatala geç alttan muayene edelim dedi sayın ebe hanım bende çatallıı birşey olmadığını böbrek ağrısı olduğunu söyledim ama ısrarla yok alttan bakacaz dedi uygulamaları buymuş 🙄 ben kabul etmedim kaydımı sildirp çıktım özeldeki doktorumu arayıp onunla konuştum oda idrar testi ultrason vs ile baktı böbrekte hafif genişleme çıktı
Arbie Haribo42 cnm alttan ılla bakıyorlar ben gecen hafta hastaneye goturdum orda kötüleşince direk acılıne gittim ve iki kez alttan kontrol ettiler bi ultradonla bir elle daha donra da nstye soktular 😓en azından açılma vs varsa görürler direk müdahale ederler bence baktır derim ben hamileliğimin basından beri kendi doktorum sureklı kontrol ediyor beni alttan 😓
Alarasel Canoglumbenm ama aşttn bakılması gerekiyosa ve baktrmıyosn ozmn muayenede etmiyolar bn yaşadm cnm ordn biliyrm çıkmştm kavga edip🤣🤣
Naze2151 Ba,i arkadaşlar devlet hastanesine öcü gözüyle bakıyor 😂😂 kızlar yapmayın bunu orası sadece daha yoğun olduğundan ilgi biraz daha az oluyor gerisi hep aynı:)
Haribo42 Naze2151 ben bir kez gittim muayeneye .. bana köpek gibi davrandılar valla şok oldum hatta o zaman dedim bi daha asla gelmem bide acilini denicem:))
Haribo42 Alarasel hmm valla içim rahat etmice için gidicem eşim anasıgilden gelebilirse beni sinir ediyo bu ara bi tahammülsüzleştm ya anlatamam..
Alarasel Canoglumbenm inşAllah aynn cnm bide kendi drmuz dışnda Allah mecbur bırakamsn ama tehlikeli alttn muayene olmk çünkü acilde pratisyen hekimelr oluyo genelde ve çook tecrübeszler
Alarasel Haribo42 cnm güvenme bak pratisyen hekimler oluyo acilde ve çok tecrübeszler dikakt et cnm. Maalesfki develr haatanelri böyle bn girdm geri çıktm illa alttn diyolar