Mkrrm Merhaba kızlar hayırlı bayramlar 27 +2haftalik hamileyim 3gündür bebegimin hareketlerinde azalma var 3gun önce daha çok hareket ediyodu ama ağrım falan herhangi bişeyim yok böyle bisey yaşayan varmı aranızda 😊
Ayseozdmr Mkrrm hayırlı bayramlar bende 21 +4 nedense aynı şeyi bende hissediyorum Kadir gecesine kadar çok hareketliydi şimdi sanki tek tek günde 1 kaç defa bazen hiç etmiyo gibi Dr a gitmeyi bile düşündüm
Tazegelin12 Mkrrm o haftalarda benimde oyleydi ayni boyle bi post bende acmistim hatta 28.haftadan sonra düzeliyo hemde daha sert bi şekilde geri geliyolar yaramazlar 😂
EkGizemes Mkrrm hayırlı bayramlar . Bende 19+3 hamileyim bebekler rem uykuya başlıyor 20 haftadan sonra biz gündüz hareket ettikçe onlar uyuyor 🤣 gece uyuduğumuzda uyanıyor o yüzdendir büyük ihtimal 😍
Deryahalilsss Mkrrm bende 22 haftamdayim gecen hafta bende yasadim ayni seyi doktora telefon bile cektim bolca tatli ye meyve suyu ic hemen sirt ustu uzan oyle takip et dedi gercekten de basladi yavas her gun ayni olmuyo
Hominigirtlak Ayseozdmr .bende 25. Haftamda yasamistim bunu bebekler o donemde hareketleri yavaslatiyomus burda herkes oyle demiati â
Ayseozdmr Hominigirtlak evet galiba öyle oluyo iyi olsun sadece bana arada hareket etmesi bile yetiyor
EkGizemes Deryahalilsss canım hazır meyve suyu içiyorsan tüketmemeni öneririm yengem Bursa’da fabrikada çalıştı ve bütün çürük meyveler meyvesuyu yapılıyor hatta bardağa doldurup sonuna geldiğinde kalan o siyah siyah noktalar da pislik tabi sen bilirsin fikrimi söylemek istedim hayırlı bayramlar 🙏🏻
Deryahalilsss EkGizemes sanada Hayirli bayramlar cnm Evet hazir iciyordum sagol cnm tuketmemeye calisirim 😊
Vedatbaran Mkrrm bende aynı durum var canım gün içinde bır kaç kez o kdr baya azaldı geceleri özellikle maşallah harektlıydı ama artık çok azaldı normladr inşallah kontrolüm bayramdan sonra doktrada soramıyorum teli yok
ozlem_68 Bende 27+2 yım cnm bende de aynı durum var 2 3 gun oncesınde oyle hareketliydı ki hıc durmadı bir ıkı gundur arada bir hıssedyrm mesela bugun daha hıc hareket etmedi oluyr demek ki bu haftalar da
Vedatbaran ozlem_68 aynen bende de şuan bır hareket yok ama baktgm zaman sanki karnım dalgalanıyor ama hissetmiyorum oynadıgını ozlem_68
Ayseozdmr Mkrrm evet benimde bayram ertesi hemen kontolum var gidelim hayırlısıyla benim icim rahat ama işte rabbim korusun
Mkrrm Çok sağolun inşAllah herseyherşey yolundadır bizde sağlıcakla bebislerimizi kucağımıza alırız 🙏🙏