babymomm TemmuzAnnesi temmuz annesi haziran annesi mi oluyor 🤗 Rabbim yardımcın olsun acılman cok iyi canım Allah bir avazda kurtarsın sizi
CeydaNur TemmuzAnnesi rabbim sağlık versin kuzum bebeğin nasıl kuveze girdi mi banada 35 ye doğurursun diyorlar
Mavigozunannesi TemmuzAnnesi gözünüz aydın kaç kilo geldi bebiş kurze falan girdimi bide ilişkiden sonra demissin korktum şimdi bende 35 haftaligim 😂
dvran22 TemmuzAnnesi rabbim bir ömür boyu mutlu olmanı nasip etsin bebeğinle, inşaallah şimdi sağlığı da yerindedir kuvöze girdi mi peki ve normal doğum oldu dimi 6 santim açıklık demişsin ama yine de merak ettim
Bhrkls TemmuzAnnesi gözün aydın canım Rabbim evladını size bağışlasın darısı bizim başımıza. Kendini toparladığında doğum hikayeni bekliyoruz🤗
AkileUqur TemmuzAnnesi canım güle güle büyüt yavrunu.. bende 35 im flbugun. Nasıl anladın acilmani. Doğuracağını günü gelmemiş ya.. suyun falan mı geldi. Beni de endişe sardı
TemmuzAnnesi Kizlar hepinizden Allahim razi olsun normal dogum yaptim biraz zorluydu ama basardim dogum hikayemi yazarim insallah bebegim küvezde solunum sikintimiz var cok yoruldu :(
Srfn11 TemmuzAnnesi Allah saglikla buyutmeyi nasip etsin cikar kuvezden korkma bebiscikkkk guzelce buyusunnn oy🧿😇💜
[silindi] TemmuzAnnesi ay canıımmm merak etme bir an evvel çıkar evinize götürürsünüz inşaallah Rabbim şifa versin. Evinden yazarsın artık doğum hikayeni ❤ canını sıkma iyi olmaya bak annesi bebişin senden süt bekler moralini bozma sakın