iremmvebebegi Haftdayız gece sürekli sıçrar gibi hıçkırdığını hissettim kızlar,sizce bu normal mi? Resmen ona uyandım :( size de oldu mu?
kfulya1905 iremmvebebegi normal canım çok normal hatta faydalı da ❤ emme refleksi gösteriyor demektir ❤ maşallah ❤
[silindi] iremmvebebegi çok normal 🥰 seni ve kendini doğuma hazırlıyor içinde bulunduğu amniyon sıvısını yutuyor bu iyi birşey sağlıklı olduğu anlamına geliyor 😊
espalp iremmvebebegi hıçkırdığını nasıl anlıyorsunuz 😱 nasıl bi his? Biz daha küçüğüz sanırım hiç başıma gelmedi 😱
iremmvebebegi kfulya1905 cok sagol canım,internette de okudum,amniyo sıvısını içiyomus sanırım.. 10 dk falan sürdü korktum o sebeple 😓
Dorukunannesi95 Nasil bi histi peki 😍❤ harika bişey olmali bebegin oldugunu annesi oldugunu daha cok hissetmiş olmalisin❤ ben daha 18.haftadayim minik minik hissediyorum onda bile heyecanlaniyorum
iremmvebebegi Dorukunannesi95 ben bebegimi 19. Haftada falan hissetmiştim suan biz 32. Haftadayız haliyle fazlaca hissediyorum ama bu beni uykudan uyandırıp korkutan bi şeydi 😞
Nur19 espalp kalp atımı gibi pıt pıt oluyor seninkide basladiginda kesin anlarsın çünkü anlaşılmıycak gibi değil özellikle yatıyorsan😁
Kayra0723 iremmvebebegi ben 35. Haftayım dün geceden beri hıçkırıyo aralıksız artk benimdr canım acımaya başladı normal hıçkırması ama benimkisi kadar uzun sürmesi neden acaba onuda merak ediyorum
Tubamsl Ay bizimkide öyle bazen günde bir kaç kez hıçkırık tutuyor🙈doktora sormayı unuttum artık bir daha ki kontrol zamanı sormayı planlıyorum. Bizde 32+2’deyiz öyle ritmik ritmik bir pıt pıt oluyor ki insan aaa evet hıçkırıyor diyor anlıyorsun☺️
iremmvebebegi Tubamsl bende 32. Haftadayım,daha önce de hıçkırıyodu ama böyle değildi yani😅 şimdi biraz tedirgin oldum gecenin bi yarısı 10 dk hıçkırmıştır 😢
uduygudmrhn iremmvebebegi oluyo çok ta güzel bir his:) hıçkırmak bebek için iyi birşeymiş zaten o yüzden eğlenmene bak ☺️ Daha da çoğalacakmış ilerleyen haftalarda 👍🏼