Bbsryldzkn Merhaba hamişş Annelerr 🤰🏻🤰🏻🤰🏻 Denize giren varmı kesinlikle gitmelisiniz çünkü rahatlamıs hissediyorsunuz kendinizi. Tavsiye ederimm. 🥰🥰
alyavetuna Bbsryldzkn havalarin az daha isinmasini vekliyorum birde herkesin gitmediği samin bir zamanda gitmeyi planlıyorum 😁 çok severim denizi.
Sevvaldal Bbsryldzkn kaç haftalıksınız? Nereden nereye gittiniz denize? Aserdiğim tek şey denize girmek ama eşim çekiniyor beni yola çıkartmaya🤷♀️
Naze2151 Bbsryldzkn ankarada denix olsaydı kesin giderdik 😂😂 göl var orayada gitsek ayıp 😂😂 sen bizim yerimizede gir
1Tecrubesizannee Bbsryldzkn deniz gerçekten insanı çok rahatlatıyor. Vücudu çok dinlendiriyor. Bi antalyalı olarak denizsiz asla diyorum ve tavsiye ediyorum 😊💙
Bbsryldzkn alyavetuna kesinlikle girmelisin cok güzel oluyo sadece cok fazla güneşte kalmamak şartıyla ☺️☺️
Eceyavuz Deniz e gitmek güzel hatta yazliktayim da idrar yolu enfeksiyonum var denize girince azar diye korkuma giremiyorum 😔😔
Bbsryldzkn Sevvaldal 17 haftalığım ben daha şileye gittim denize birşey olmuyo ama denizde sadece fazladan deniz kıyafeti all ıslak kalma yeterli gerisi mükemmell ☺️☺️ Sen kac haftalıksın
ZehraAlbayrak Bbsryldzkn aaaa şileye hic gitmedim ama duydumki cok dalgaliymis cok tehlikeliymis nasil girdiniz? Veya yerine goremi degisiyo acaba tam olarak neresine hangi plaja girdiniz? Bende galatada oturuyorum ama guzelse oyle gunu birlik gideriz
Sevvaldal Bbsryldzkn ben 27. haftamdayim🙏🧿💙 en erken 29. haftada gidebilirim denize🙏 Bakalim insallah Allah nasip eder🙏🙏🙏 sile dalgali olur bir de, zorlamadi degil mi?
Bbsryldzkn Sevvaldal yoo gayet güzeldi denizi 4 aylık bebek bile vardı birlikte yüzdük onunla deniz temizdi de tek sıkıntı tansiyonumun düşmesi oldu sıcaktan gerisi gayet güzeldi ☺️☺️
Bbsryldzkn 1Tecrubesizannee kesinlikle tek sıkıntı güneş birde yandıktan sonrası kremde sürülmüyo evdeyken mecbur cekiyosun yanmasını
Usya34 Bbsryldzkn 32 haftalığım ve dün girdim muhteşemdi kızımda yüzdü benimle 😃❣️Şuan Allaha şükür gayet iyiyiz güneş yanıklarımız var ama olsun geçecek 😃🌞🐟🌅🌊
Usya34 Bbsryldzkn Allahın izniyle az kaldı valla çok heyecanlanıyorum zaman geçtikçe Allahım hepimize hayırlı kolay doğumlar nasip etsin 😍🤲💕
Burcuveburcum Bbsryldzkn Tatil fotoğrafları görünce çıldırıyorum İstanbul’da sıcaktan😂Kısmetse temmuzda gitmeyi planlıyorum bişey sorcam ben mayonun altına da güneş kremi sürülür mü geçirir sonuçta güneşi göbeğe rahatsız olmasın bebiş🙈
Bbsryldzkn Burcuveburcum onu bilmem de sadece her denizden cıktığım zaman mayonu cıkart demişti doktor enfeksiyon kapmamak icib bende onu uyguladım ama gercekten yorucu denizden cıkmadım sonra uzun süre girince ☺️☺️