Adisimmm yemediğimiz halde şişiyoruz yaa ödemi kilodan nasil ayiriyoruz. Kilo aldım diye üzülüyorum ödemdir diyorlar nasıl bilecem.
ozgeustun Adisimmm hamilelik ödemi 5 kilo olmaz herhalde...tuvalet alışkanlığı karnının şişkinlik şeklindenayırt edersin diye düşünüyorum
Tugcehar87 Adisimmm benim doktorum şöyle dedi ayakta başlarmış ilk ayağınızın üst kısmına parmağınızla bastırın beyaz oluyorsa ödem var
Sad3c3m Adisimmm ödemini anlarsın canım varsa yüzüğün sıkar ayakların şişer ellerin şişer yüzün şişer yani bi yerlerin şişer illaki
Kardelen1202 Adisimmm evet benimde basenlerim büyüdü ve popo kısmımda sanki dünyayı yiyor ve hareket etmiyormuş gibi halim var ama hiç öyle değil
Kfkf Sindirim sistemim o kadaryavasladıki artık normal yedıgım halde hızla kılo alıyorum tartıya cıkınca aglayasım gelıyo ayaklarım nerdeyse 42 numara oldu
Catsmomy Kfkf :( benimde ayaklarım çok sisiyor tek yolu dinlenmekmiş gerçekten iki gün sadece dinlendim ve daha iyi.ayrıca kalçadan muzdaribim bende Doğumdan sonra gidicegine inanamiyorum 😢