Cansucicek Kızlar bugün bütün gün boyunca midem bulandı sabahta yediğimi çıkardım ama buna rağmen geçmedi bu saat oldu hala bulantım var . Sizce Doğum belirtisimi buna benzer bi durum yaşayan var mı ?
Yasemincifci Cansucicek nette okuduğuma göre evet bulantı hazımsızlık ishal bunlar dopum belirtisiymiş
Emine82 Cansucicek bende 37 haftalığım bende de ara sıra bulantı oluyor bugün oldu mesala,,, ama benim kanım düşük ondan olabilir yada havalar cok sıcak ona bağlıyorum şuan
Nalanktl Cansucicek 36 haftam bitti bende de bir süredir bulantı var arada da ishal oluyor sıcaktan bunalma huzursuzluk
SuAte Cansucicek bende aynı şikayetle Dr. aradım, sancı başlamış olabilir dedi ama tık yok canım ishal bulantı var sancı yol🙇♀️ Bu gece 40 hafta oluyoruz bu arada
Cansucicek Yasemincifci bebek hareketleri de oldukça fazlalaştı kasıklarımda hissediyorum ama ne nişan var nede su henüz 🤷♀️
Cansucicek Emine82 benim bulantım hiç bitmedi her sabah mutlaka çıkarıyordum ama gün boyu sürmüyordu ama bu sefer gün boyu sürdü sürekli batma hissi falan var baya huzursuz etti beni 😏
Cansucicek SuAte hazımsızlık da başladı bende bide ilk gebeliğim Kars’ta yasıyorum özel hastane yok devlet hastanesi pek ilgili değil buraya yazabildim 😏