Seyma123 Kızlar böyle bir şey yazıyorum ama yaşayan varsa lütfen yardımcı olması adına ilişkiden sonra akıntı su gibiydi değişik geldi böyle bir durumla karşılaşıp suyu gelen var mı bu arada hiç ağrım falan yok hafif yanma oldu sadece endişelendim lütfen kusura bakmayın
NurdanHakan Seyma123 suyun gelse farkedersin cnm kesintisiz şakır şakır geliyor yani bizzat ben yaşadım biliyorum o yüzden kalbini ferah tut ama içinde acaba var ise doktoruna danış
Minnosaile Seyma123 yorumları okuduğumda suyun kesintisiz şakır şakır geldiği yazılmış , yanlış bilgi canım. Su sızıntı şeklinde , ara ara da gelebilir. Emin olmak için bi acile gidip muane olabilirsin.
Alarasel Seyma123 çok erkn cnm suyun gelemsi için bnce su değildr o ama drna sormalısın bilgilendrmk amaçlı
nilosum Alarasel suyun gelmesinin haftası olmazki benimde 14. haftamda suyum geldi azsa akıntıdır suyun gelse durmaz anlarsın
Seyma123 NurdanHakan çok saol canım teşekkür ederim içim rahatladı inan ki doktoruma şuan ulaşamıyorum ama bayramdan sonra sorucam inşAllah
Eeeeeeliffffffff Vuçud enfeksiyonla müçadele etmek için çok müçadele ediyo ondan hamilelikte ilişki sonra akıntı çok oluyo normalden
ehkd Alarasel evet değil, enfeksiyon riski artıyor, bebek karında ölüp anneyi de öldürebiliyor, bunlar risk. Ama ablamınki 3 gün önce sağlıkla doğdu çok şükür.
nilosum ehkd kaçıncı haftada doğdu canım benimde 14. haftamda suyum geldi durdurdular doktorlar yaşam sınırını geçse yeter diyodu çok şükür 34 olduk biz
snmnl Bendede aynısı oldu geçen gün akıntıymıs merak etme ilişki sonrası olmustu bendede bende 13 haftalık hamileyim dr cinsel ilişkiyi yasakladı
Haskubkugu_24 Seyma123 biraz açık olacak ama korunmasız bi ilişki olduysa eğer bu sperm vajinanın içinde formunu kaybediyor su halini alıyor yani dışarıya boşalma sırasında gördüğünüz sperm gibi koyu kıvamlı kalmıyor o yüzden korunmadıysanız sperm içerde kalıp sıvılaşıp çıkınca size suyum mu acaba hissini vermiş olabilir