Burcak61 Ben ilk 4 ay sivilceden yüzümü göremedim normalde hiç bu kadar sivilceli bir cildim yoktu ama hamile kalınca sivilce doldu 4 aydan sonra geçti şimdi çıkmıyor bu arada bence cinsiyete bağlı değil çünkü benim oğlum olacak
[silindi] Esenn1 Benm de öyle oldu doktorum yag bezelerin var hamilelikte lazer yapamam bitince hamileliğin yapacam dedi onlar da gecti 🤪 hatta ilk zamanlar yüzüm zayıfladı daha bi güzelleşti 😂 sonra son aylara geldik işte ödem dısında hala güzelleşiyor
alyavetuna Esenn1 yaa oturup ağlayasın geldi. Hayatımda sivilce çıkaran bir insan olmadım hiç şimdi yüzüm gözüm sakaklarim sırtım pütür pütür sivilce hayatımın hiç bir döneminde böyle çirkin olmadım herhlde 🤣🤣 kendi kendimi avutuyorum belki kızdır diye kız olunca ann3den güzellik alırmış ya 😂😜😜
Esuyum38 Esenn1 Bana da hep çok güzelleşmişsin cildin güzelleşiyor diyorlar beneğim erkek hep aynı şeyleri söylüyor herkes erkek bebek güzelleştirir diye ama ben pek değişiklik göremedim kendimde sivilce çıkmaz zaten yüzümde sadece özel günlerde