Symgmnr Alan ya da almayı düşünen var mı? Hiç bilgim yok ama çok kullanışlı gibi geldi. Bilginiz varsa paylaşır mısınız 😊 beşiği konforbebedem aldım yatak odamda sabit duracak diğer odalarda kullanmaya böyle bir ana kucağı düşündüm 😊
Series26 Symgmnr ben aldım ama daha kullanmamıza var tabi ☺️ Çok kullanışlı bencede mutfakta falan çok işe yarayacak ☺️
Ftmrt Symgmnr biz aldık canım bir haftadır kullanıyoruz daha ama çok kullanışlı çok beğendik odadan odaya taşıyoruz kurulumu falan çok pratik 👍🏻
Symgmnr Haribo42 seninki daha pahalı sanırım en fazla 300 kira verebilirim malum son aylar her şey alınıyor :)
Ahmer0412 Bende tiny love aldım kırmızı rengini çok olumlu yorumlar duydum dediginiz gibi diğer odalarda mutfakta falan çok kullanışlı olur
Symgmnr Series26 ben de almak istiyorum kısmetse sormak da istedim nasıl acaba diye :) genişliği falan iyi mi canım 😊
Series26 Symgmnr bence iyi canım bebek arabasının port bebesi kadar agırlık olarak baya gider diye düşünüyorum 1.5 yaşında yegenim oturabiliyor ☺️
Symgmnr Series26 çok sevindim içim rahatladı acaba götürür mü diyordum inşallah bize de kullanmak nasip olur :)